Då var det återdags för ett skottspel! Offensiva Ottawa möter virriga Toronto. Vanligtvis brukar det bli skottrika matcher när dessa två lag mötts vilket jag tror även kommer hända inatt.

  • Match: Ottawa- Toronto
  • Speltips: Över 62.5 skott (reguljär speltid)
  • Odds: 1.85 hos bwin
  • Insats: 6/10 units
  • Speltips: 01:05, 13/4

 

Ottawa

 

 

Det här handlar om en match som inte har någon betydelse för lagen då de både inte har möjlighet att komma till slutspel. Vilket jag tycker öppnar upp för mitt spel. Lagen kommer förmodligen inte gå in lika hårt för att täcka skott vilket man skulle gjort noggrannare i en viktigare match. Ottawa går bra för tillfälligt, enligt mig spelar de den mest offensiva ishockey av alla lag i NHL med den svenske talangen Erik Karlsson i spetsen. Anledningen till att man inte har gått till slutspel är för att man har lämnat för stora luckor i defensiven, vilket är förståeligt då man är otroligt fokuserade på den offensiva biten. Vad ska man säga om läget i Toronto? Det är kaos! Toronto som man trodde för ett x-antal veckor sedan att de skulle med enkelhet komma till slutspel. Men de 15 senaste matcher har varit katastrof, man har enbart tagit några enstaka vinster. För tillfälligt fungerar ingenting, det är virrigt och man har svårt att jobba som ett lag. På slutet har de flesta målen kommit genom individuella prestationer. Ottawas fem senaste matcher har gått över linan på 62.5 skott. För Toronot har 3 av 5 senaste gått över 62.5 skott. Vilket tyder på att denna match borde gå över linan.

 

Ottawas offensiv brukar tendera till skottrika matcher. Tycker det är klart spelvärt då vi har en lina på över/under 62.5 skott.  Jag invensterar 6/10 units på över 62.5 skott. Spelet finns hos bwin till oddset 1.85. (Andra bolag har gräns på ö/u 64.5 skott)

All lycka!

/Axel Edberg