Här har jag hittat odds som är riktigt högt. Ottawa tar emot Minnesota idag hemma i Canadian Tire Centre och det är en match som kan gå lite hursomhelst. Jag tycker dock att bortalaget har ett helt okej odds på vinst idag med tanke på Ottawas dåliga form. Jag kommer dock gå på ett skottspel istället som vi fått ett riktigt högt odds på.

  • Match: Ottawa – Minnesota
  • Speltips: Ottawa flest skott på mål (regular time)
  • Odds: 2.70 @ Bwin
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 21/11, 01.35 

Ottawa går ganska tungt för tillfället. Man släpper in väldigt mycket, men kanske också beror lite på den vågade spelstil man använder sig av. Det är hawaiihockey under långa stunder av matcherna och är då inte Craig Anderson och Robin Lehner på tårna så kommer man att förlora. Känslan är ikväll att det kommer bli Ottawa som kommer få jaga här vilket borde vara positivt för antalet skott för hemmalaget. Sens skjuter nästan alltid väldigt mycket och man har ett snitt på nästan 32 skott/match. Man kan vinna skotten mot alla lag med tanke på att man är såpass bra offensivt och slänger det mesta på mål. Problemet är dock att man släpper till flest skott mot eget mål i hela ligan. Oddset idag på 2.70 är dock otroligt högt. Det brukar vara jämna odds på Ottawa när de spelar på hemmais och varför det är såhär högt kan jag inte förstå. Tittar man inbördes mellan lagen så har Ottawa vunnit skotten i 8 av de 10 senaste matcherna mot Minnesota. Man bör ha god chans igen till ett bra odds. Sens har vunnit skotten i 5 av 11 hemmamatcher denna säsong.

erikkkkkk

Minnesota är ett av ligans stabilaste lag bakåt. Jag tror på Wilds ikväll trots att man spelade igår, men det gjorde även Sens. Tar Minnesota ledningen så kommer dom förmodligen som vanligt lägga sig på försvar och då kommer det bombas skott mot  Minnesotas kasse. Även fast Ottawa skulle ta ledningen så bör inte det spela någon jättestor roll för skotten. Visst, Wilds kommer gå framåt, men då öppnar man samtidigt upp sig bakåt och Ottawa har god chans att gå på kontring med sitt snabba spel. Det är svårt på förhand att säga om det kommer bli mycket eller lite skott i denna match då det är lag med två helt olika spelstilar som möts. Med tanke på inbördes  möten och att oddset är otroligt högt här så går vi på Sens flest skott.


Känslan säger Wilds vinst och det bör då bli tryck från Ottawa. Även om Sens vinner så kan skotten också hagla med tanke på att man är såpass bra offensivt och nästan aldrig kan lita på det defensiva. Oddset är riktigt högt och måste testas till oddset 2.70. Insatsen blir 5 units och spelet hittar ni hos Bwin. Mitt spel blir Ottawa flest skott på mål.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden