Full fokus på den svenska fotbollen där jag idag inriktar mig på en Superettan match som känns intressant i mina ögon, nämligen mellan Östersund och Assyriska. Östersund som trummar på, är obesegrade hittills och befinner sig på en andra plats i tabellen medan Assyriska har det lite sämre och placerar sig åtta med sju poäng bakom. Jag har redan innan säsongen tippat Östersund att ta sig upp till Allsvenskan då man har en riktigt bra trupp. Det står jag för och idag lär man krossa Assyriska på hemmaplan. Häng med!

  • Match: Östersunds FK – Assyriska
  • Spel: Östersunds FK -1,5
  • Odds: 2,35 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 16.00

Assyriskaostersund

Börjar vi med  Assyriska så har man hittills gjort en okej säsong och har ett facit på 3-3-3 vilket också kännetecknar ett lag som ligger i mittenskiktet. Man blandar och ger men är för tillfället inne i en formsvacka. Fem senaste matcherna har man inte kunnat ta en enda seger och tre förluster följt av två oavgjorda är ett faktum. Senast åkte man på torsk mot Degerfors på bortaplan, 2-0, för att innan det spela lika med Sirius. Denna formsvacka kommer ju inte direkt i rätt läge då man idag ställs mot seriens kanske bästa lag och jag tror att denna negativa trend bara fortsätter.

Över till mäktiga Östersund som går som ett tåg i årets upplaga av Superettan. 5-4-0 och man är obesegrade efter nio matcher vilket är riktigt starkt. En stark defensiv som präglas av finess i anfallsspelet resulterar i detta. I de senaste fyra matcherna har man tre vinster och en oavgjord där vinsten senast kom mot Utsikten med 0-2. Man visar på självsäkerhet och ett kunnande i truppen som får mig att tro att detta lag kommer ta ett kliv upp i år. Assyriska är bara ett stopp som man tar sig förbi. Dagens bästa etta!

Så vad blir mitt lir?Östersund ligger i ett odds på endast 1,44 så väljer jag att ta mig till handikappslinorna. -1,5 bör man lösa och jag lirar det med en insats på strax över medel. Till de som letar en säker dubbel är Östersund över 1,5 mål till 1,66 väldigt fint och den linan rankar jag lite högre!