Här tror jag vi får se ett Östersund som kommer fortsätta med sitt passningsspel oavsett vad som händer, men man möter ett Örebro som är i bra form och som slog Göteborg senast efter en skön vändning. Båda lagen har sina styrkor i offensiven ändå och det kan bli en sevärd fotbollsmatch med mycket passningsspel av hemmalaget och kontringar av Örebro. Tror helt klart på att det kommer ges såpass många chanser att ett överspel är intressant.

  • Östersund – Örebro
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.952 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 18.30

Östersund spelar fortsatt sitt fina passningsspel och det blir i viss mån lite naivt. När man möter Örebro nu så tror jag både det kan bli lönsamt men också stjälpa dom. Känns som att man kommer att kunna spela ut Örebro rätt bra då dom inte fått igång något bra defensivt spel alls. Däremot lär det bli så att Örebro kommer kontra in någon balja där dom är vassa. Samtidigt som Östersund inte är bra på försvara sig mot det. Jag ser framför mig ännu mer underhållande än den mot Häcken som ändå var rätt underhållande åt båda håll. Den matchen slutade 2-1 till Östersund. Sen så borde man väl ändå gjort minst 1 mål borta mot Gefle senast, men man hade inte turen med sig den gången. kanske kommer den denna gång istället.

I hemmalaget så stryker vi Jamie Hopcutt som är ett avbräck i offensiven. Men har rätt farligare spelare ändå offensivt.

ostersund    örebro

Örebro är riktigt roliga att kolla på just nu, senast vände man 1-2 till 3-2 när Maic Sema byttes in och gjorde 2 mål. Offensivt ser det riktigt bra ut med framförallt Ajdarevic som gör lite som han vill ju. Förarbetet till 1-0 tidigt i matchen mot Göteborg var extremt stiligt. När man åker till kylan i Östersund så tror jag att man kan få rätt fina ytor att jobba med på den offensiva delen av planen, där man har sin klart starkaste lagdel. Defensivt lär man dock ha problem, då Östersunds passningsspel inte alls passar ett ganska segt Örebro i försvaret. Örebro har fyra raka matcher över 2.5 mål, bara premiären mot Djurgården hemma (0-2) som slutat under det rekade spelet. jag tycker det mesta talar för att vi får se minst 3 mål i denna match och jag spelar.

Här stryker vi yttern Martin Broberg. Annars rätt bra skadeläge i Örebro.

——————————————————————————————————————————————————————–

Östersund är ett passningsskickligt lag och man kommer säkerligen skapa chanser framåt. Man har sin styrka i offensiven men man är dock aningen naiva på den här nivån kan jag tycka. Örebro är nämligen ett vasst lag offensivt vilket man visade senast mot Göteborg. Men man har blandat och gett en del i defensiven vilket känns lite oroande ändå mot ett så passningsskickligt lag. Vi lär nog få se en del målchanser här. Jag spelar Över 2.5 mål till oddset 1.952. Insatsen är strax över medel. Fraamåååt!

/ L’orso