Divsion 1 Norra, Östersund krigar i toppen och nu möter man usla bottenlaget Enköping. Enkel seger eller?


Östersund – Enköping
Spel: Östersund -2 (Asian handicap)
Odds: 1.95 @ Bet365
Insats: 8/10
Spelstopp: 15.00

Östersund ligger trea i tabellen och har 4 poäng upp till serieledarna. Nu möter man jumbon Enköping och allt annat än en storseger i den här matchen får ses som ett misslyckande! Målskillnaden i toppen är stenhård och man måste vinna stort i en match som denna. Östersund förlorade förra matchen på bortaplan mot Väsby med 1-0 och man är nu ute efter revansch för man har inte råd att tappa poäng i toppstriden. Formen före den matchen var riktigt imponerande då man krossade Frej hemma med 3-1, körde över seriens bästa hemmalag Forward på deras hemmaplan med hela 4-0 och deras första hemmaförlust var ett faktum och innan den matchen körde man över Akropolis med 4-0 så nog finns kunnande för att köra över stackars Enköping i denh är matchen!

Enköping ligger hopplöst sist och har 9 poäng upp till säker mark men det mesta talar för att man hamnar sist i tabellen. Man har 1-2-12 som resultatrad i år och målskillnaden 11-41 är förskräckligt dålig. Man håller helt enkelt inte i division 1. Formen är som ni förstår genomusel och man har 5 raka förluster och 0-14 i målskillnad på dessa…

Östersund är starka på sin hemmaplan och har 6-2-1 som resultatrad och 21-8 i målskillnad. Man har två raka segrar bakom sig där man vunnit med 3-1 och 4-0 som jag nämnde ovan så man bör kunna avfärda ett Enköping som spelar helt utan självförtroende för dagen. Deras bortafacit är inget som imponerar heller då man har 0-1-7 som resultatrad och 4-20 i målskillnad.

Östersund har inga bekymmer inför dagens match utan man har bara plus då man har Martin Johansson tillgänglig igen och senaste nyförvärvet Linus Sjöberg finns tillgänglig för spel. 
Enköping saknar trion Rasmus Fries , Elias Storm och Markus Hedström till den här matchen. Man har dessutom frågetecken för Emil Strok då han varit förkyld i veckan.

Östersund bör vinna det här väldigt enkelt och jag väljer att spela asian handicap där vi får pengarna tillbaka om man ”bara” vinner med 2 mål. Jag tror dock man vinner med minst 3 mål mot den här typen av motstånd. Enköping radar upp storförluster och nu möter man ett av seriens bästa lag och då bör man bli överkörda!