Toppen mot botten när Osnabrück tar emot Babelsberg här och jag har saken klar för mig. Det lär bli spel mot ett mål i den här matchen och det förvånar mig mycket om man Osnabrück vinner tämligen enkelt!


Osnabrück – Babelsberg

Spel: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.80 @ Pinnacle
Insats: 6/10
Spelstopp: 14.00

Osnabrück ligger tvåa i den tyska tredje divisionen och innehar därmed en direktplats till Bundesliga 2. Man delar förstaplatsen med Karlsruhe då man ligger på samma poäng och man har 3 poäng ned till trean i serien så alla matcher är oerhört viktiga för laget nu! Man har spelat 4 matcher efter uppehållet och i den första matchen mötte man just serieledarna Karlsruhe på hemmaplan och trots att man gjorde en bra match förlorade man med 2-3. I matchen efter åkte man på stryk borta mot Rot Weiss Erfurt med 1-2 men nu har laget vaknat till på allvar då man har vunnit två raka matcher. Man har slagit Stuttgarter hemma med 3-1 och Untherhacing borta med 2-0 så formen ser riktigt bra ut igen för laget!

Motståndarna Babelsberg krigar på i den jämna bottenstriden där  det skiljer 7 poäng mellan 13e platsen till jumbon på 20e plats i serien. Formen är dock allt annat än bra för laget som har 3 förluster och 1 oavgjord match efter uppehållet. Lagets offensiv har riktigt usel och man har blivit nollade i 3 av dessa 4 matcher. Nu ställs man mot ett av seriens tuffaste lag och med lagets usla självförtroende så har jag svårt att se hur man ska matcha Osnabrück här!

Osnabrück är väldigt starka på sin hemmaplan där man har 8-2-2 som resultatrad och 21-8 i målskillnad. Som ni kunde läsa ovan så har man minst sagt fått igång offensiven efter uppehållet då man mäktat med 10 mål framåt på 4 matcher och lagets offensiv bör kunna pressa in minst 2-3 bollar mot Babelsberg här som ser riktigt usla ut såväl offensivt som defensivt. Man är dessutom riktigt dåliga på bortaplan där man har 1-3-9 som resultatrad och usla 8-23 i målskillnad. Idag ska man inte ha en chans till poäng!


Håll ett extra öga på Simon Zoller som leder den interna skytteligan tillsammans med Gaetano Manno då båda har gjort 8 mål vardera. Simon Zoller har dock bäst målform då han gjort mål i två raka nu!

Osnabrück saknar fortsatt skadade Riemann, Hansen, Porcello och Hudec här..
Babelsberg har två tunga avbräck i avstängde Kuehne och skadade Brezel