Det här målskyttespelet har nu suttit fyra av fyra gånger och det finns ingen anledning att ändra på ett vinnande koncept. Blir det femte raka här? Häng på!

  • Match: Oskarshamn – Mora
  • Spel: Bobby Ryan gör mål
  • Odds: 2,16 @ betsson
  • Insats: 2,5/10 units
  • Spelstopp: 16:00

Bobby Ryan fortsätter sin målsuccé i moratröjan och är nu uppe i fem mål på sina fyra matcher han spelat. Han har gjort mål i varenda match och senast mot Malmö slog han in en distinkt straff bakom Axel Brage. Detta efter att Anze Kopitar redan bommat en straff för Mora, så jag kan nästan lova att Ryan lägger nästa straff Mora får.

Femte raka för Ryan idag?

Amerikanen ser dock fortfarande trög ut och faktum är att han spelat uruselt i de två senaste matcherna mot Södertälje och Malmö, men han gör mål och det går inte att blunda för. Som så många andra målskyttar dyker han upp på rätt plats vid rätt tillfälle och han har fått göra en del enkla mål i hockeyallsvenskan.

Sedan har vi powerplay där Kopitar lite väl synligt står och letar efter Ryan för direktskott. Malmö skar av detta på ett bra sätt men det öppnar även upp stora ytor på bortre stolpen när man gör på det här viset. Dagens motstånd Oskarshamn är dessutom sämst i ligan i boxplay och det är oroväckande när man möter dessa spelare.

Betsson erbjuder alltså 2,16 för det här spelet och det är värt samma slant som tidigare gånger, spelet finns även hos betsafe till 2,15.

/e@sy