Dagens bästa utnämndes Färjestad till igår, man höll för trycket och vann också enkelt med 4-0. Idag har vi mer hockey på menyn. Leksand har varit lite bleka på sistone detsamma gäller för Oskarshamn, åt vilket håll vänder det idag? Häng med.

Oskarshamn – Leksands IF
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 2.00 Bwin
Spelstopp: 2010-12-29 19:00

Oskarshamn har efter en bättre period vänt blad och man har haft det svårt i dom senaste matcherna, i måndags blev det stor torsk när man mötte Malmö borta och förlorade med 5-0. 2-0-3 på dom fem senaste och hemma denna säsong 6-0-7 vilket inte är särskilt stabilt. I tabellen ligger Oskarshamn på en sjunde plats och det är jämt neråt i tabellen.

Leksand föll efter sudden senast mot Borås borta, Leksand har sett lite bleka ut senaste tiden och det bör nog komma en vändning snart. 2-0-3 på dom fem senaste där senast vinsten kom borta mot Troja 15 december. Man har gått bra borta denna säsong och har 10-2-5, bara Växsjö har varit bättre borta denna säsong. I tabellen ligger man på en tredje plats inte alls långt efter toppen.

Oskarshamn har ett par skador och frågetecken finns på Johan Ryno, Daniel Ljungkvist och Linus Morin.

Leksand är för första gången på ett tag helt skadefria och kan mönstra fritt ikväll.

Det kommer snart en vändning för båda lagen, tyvärr tror jag att Oskarshamn får vänta på sin då det ikväll är dags för Leksand. Leksingarna har spelat stabilt borta denna säsong samtidigt som man är helt skadefria. Oskarshamn är fortsatt bleka och hemma har man inte övertygat allt för stort denna säsong, frågan är också hur mycket det tog på laget senaste mathen mot Malmö när man föll med 5-0.

Leksand bör ta detta och man har också en fin plus statistik på just Oskarshamn, jag tror det vänder för Leksand ikväll och oddset testas med medel insats.

Lycka till.