Vi tar oss till Pamplona idag och mötet mellan Osasuna -Mallorca. Hemmalaget har tre raka förluster i ligan samtidigt som bortalaget är obesegrade. Blir det fjärde raka förlusten för Osasuna eller kniper man sina första poäng här?

  • Match: Osasuna – Mallorca
  • Spel: Mallorca +1
  • Odds: 1,65 @ expekt
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 18:00

Osasuna blev till den här säsongen av med en del vassa spelare och har inte direkt ersatt med några stjärnor, vilket visat sig på resultaten än så länge. De tre matcher man spelat hittills har inneburit tre förluster och spelet har inte alls sett särskilt lovande ut. Mot Barcelona (1-2) gjorde man förvisso en helt ok insats men i förlusterna mot Deportivo och Celta Vigo har insatserna varit rent bedrövliga. Man har svårt med målskyttet och blev nollade mot både Deportivo och Celta Vigo och det är inte så konstigt när man blev av med två av sina bästa målskyttar i Garcia (11 mål) och Lekic (6 mål). Llorente och Nino uppe på topp är inte några anfallare av högre klass.

Till dagens match har man dessutom problem med två avstängningar i Francisco Punal och Alejandro Arribas, två spelare som är enorma avbräck i det defensiva jobbet hos hemmalaget!

Tomer Hemed, Mallorca

Mallorca är obesegrade med två vinster och ett kryss på sina tre matcher. Vinsterna har man tagit mot Espanyol (2-1) och Sociedad (1-0) samtidigt som krysset kom borta på La Rosaleda mot Malaga (1-1). Senast mot Sociedad spelade man riktigt bra fotboll och hade koll på händelserna där, segersiffrorna borde faktiskt varit större än 1-0. Man har en riktigt intressant offensiv som kan skada vilket lag som helst i den här serien och särskilt Tomer Hemed har presenterat sig från sin bästa sida med 3 av Mallorcas 4 mål hittills.

Bortalaget har frågetecken för Alvaro och Arizmendi till dagens match, men dessa har saknats sedan tidigare och är inga avbräck alls.


Mallorca är det klart bättre laget av dessa två och håller man i det defensiva spelet så ska man kunna klara minst en poäng här. Osasuna som saknar en riktig striker i truppen och dessutom har två defensiva avbräck här borde få svårt!

Testar även ett lir på Mallorca till 3,25 hos expekt, 2/10 units spelas.

/e@sy