Den 25:e omgången av segundan inleds under lördagen där Osasuna – Llagostera är först ut på El Sadar. Hemmalaget spelade en tuff match i tisdags och har dessutom tunga avbräck till den här matchen. Även gästerna har ett par avbräck och jag testar därför ett underspel i matchen.

  • Match: Osasuna – Llagostera
  • Spel: under 2 mål (goal line)
  • Odds: 2.025 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 18:00

Osasuna var ut i hetluften i tisdags som sagt, då hängmatchen mot Zaragoza spelades hemma på El Sadar. På en helt värdelös gräsmatta blev det mycket kamp och efter 90 minuter spelade kunde Zaragoza resa hem med tre poäng efter 0-1 på resultattavlan. Förutom förlusten drog även Osasuna på sig tre mycket tunga avstängningar i den matchen, då varken Sisi (18/0), Nekounam (11/4) eller Nino (23/9) får spela här. Sisi applåderade domaren i spelartunneln senast och de andra två fick ett rött kort respektive sitt femte gula. Det är lagets två främsta målskyttar som saknas och det lär märkas hos ett Osasuna som inte direkt pumpar in mål på löpande band.

osasuna_200x200llagostera_180x180

Llagostera är nykomlingar i segundan och med tanke på det så tror jag man är relativt nöjda med en 16:e plats för tillfället. Laget är ovanför nedflyttningsstrecket och det måste även vara målet med den här säsongen. Kikar vi till formen hos katalanerna så är den relativt god med poäng i tre av de fyra senaste matcherna, uppdelat på två vinster och ett kryss. Det är heller inga bluffpoäng som tagits då laget spelat lika mot Las Palmas (0-0) samt besegrat Valladolid (2-0). Men precis som hos Osasuna så saknar man ett par nyckelspelare i Pitu (9/3) och Ruyman (18/0) som är avstängda. Llagostera har endast gjort 18 mål under säsongen och är med det sämst i segundan.


Gräsmattan på El Sadar var ingen höjdare i tisdags och även fast det blivit lite plusgrader i Pamplona så kommer regnet under fredagen och ska hålla i sig under hela lördagen. Det lär därför inte bjudas på någon större underhållning här och jag skulle bli förvånad om vi kliver över 2 mål. Insatsen tillbaka på exakt två mål i matchen!

Testar även 0,5/10 units på slutresultat 0-0 till 8.00 hos bet365.

/e@sy