Levante går riktigt bra i den spanska ligan, fortsätter segertåget även idag?

  • Match: Osasuna – Levante
  • Tips: x2 (Dubbelchans)
  • Odds: 1,61 @ Betsafe
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 16.00 30/10

Analys:
Osasunas form är mindre bra och laget har 1-3-1 på de fem senaste matcherna. Laget är dock starkt på hemmaplan och skall inte underskattas, därav tipset x2. Det har blivit många oavgjorda matcher på slutet för Osasuna och dom är ett av de kryssgladaste lagen i ligan. Sedan laget förlorade borta mot Barcelona, den 17 september, med 0-8! så har laget bara noterats för en förlust. Laget spelar ganska svängigt ibland men lyckas i alla fall göra mål ibland framåt och rädda kryssen. Osasuna har alltså släppt in 17 mål på 9 matcher, men 8 av dessa mål kom alltså mot Barcelona.

Levante tuffar på väldigt fint i ligan och är ett av få obesegrade lag i ligan, det andra är Barca. Formen är kanon med 5-0-0 och hela 13-13 i målskillnad, vilket är väldigt imponerande av Levante. Laget visade även på styrka senast, efter att ha släppt in ett sent kvitteringsmål, lyckats avgöra på stopptid. Levante är seriens stora överraskning och laget kan gå upp i serietopp vid en eventuell vinst här ikväll. Se upp för Juanlu som även han har kanonform, 5 mål på 9 matcher har det blivit för mittfältare. Det är mycket som imponerar med Levante och jag är ganska övertygad om att laget klarar minst ett kryss idag. Formen är kanon.

Det känns som en kryssmatch på förhand men när jag får så bra odds på x2 så kan jag inte låta bli. Levantes form är alldeles för bra och dom bör klara ett kryss här utan bekymmer.

Lycka till!

//Josef