Osasuna gästas av nykomlingen Elche ikväll och det är två lag som ännu inte tagit någon seger denna säsong. Inget toppmatch direkt och jag tror heller inte vi bjuds på någon större underhållning. Målsnålt?

  • Match: Osasuna – Elche
  • Spel: under 2,5 mål
  • Odds: 1,65 @ unibet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 21:00

Osasuna har noll poäng efter fyra omgångar och det är i ärlighetens namn inte särskilt förvånande om vi ser till det spelarmaterial man har. Man bytte tränare inför förra omgången och fick också en smakstart när man tog ledningen med 1-0 på bortagräs mot Getafe redan efter 10 min. Men man tappade den ledningen och inkasserade istället sin fjärde raka förlust. Det stora problemet är målskyttet och nyförvärvet från Alcorcon, Oriol Riera (bilden), har helt enkelt inte hållit den nivå som man hoppats på. I övrigt har man inte så mycket att slänga in framåt och det är den stora anledningen till att man bara gjort två mål på fyra matcher. Defensivt har man inte heller imponerat i inledningen på säsongen, men nu är det Elche som gästar och då tycker jag att man ska kunna hålla någorlunda tätt.

En del skadebekymmer hos hemmalaget som saknar Nino, Echaide, Miguel Flaño och De las Cuevas här, dessutom ett frågetecken för Cejudo.

osasunariera

Elche har inte mött särskilt tufft motstånd i inledningen av säsongen och har plockat tre poäng så här långt. Dock är det ingen seger som givit tre poäng utan det är tre oavgjorda resultat mot Sociedad (1-1), Almeria (2-2) och Valladolid (0-0). Man har stuvat om ordentligt i truppen inför den här säsongen och precis som Osasuna har man haft stora svårigheter att göra mål med endast tre fullträffar så här långt, inte särskilt förvånande om vi kikar till anfallet där man har en del väldigt mediokra spelare. Jag tycker heller inte att man har en särskilt bra defensiv, men mot ett Osasuna som inte kan göra mål tycker jag man ska kunna hålla stången.

Bortalaget kommer till spel utan Pelegrín, i övrigt inga avbräck.


Den här matchen känns väldigt osexig på förhand och det är en av få matcher från den spanska ligan som jag inte tänker kolla på. Två lag som haft otroliga svårigheter att göra mål och jag blir väldigt förvånad om den här går över linan 2,5. Testar ett underspel här med en insats strax över medel.

Testar även ett resultatspel på 0-0 till 8,00 @ unibet- 0,5/10 units.

/e@sy