Har hittat ett intressant odds i den sena matchen i Primera Division ikväll. Det är Osasuna – Bilbao som drabbar samman och ena laget har en lång frånvarolista till den här matchen. Läs mer!

  • Match: Osasuna – Bilbao
  • Spel: Bilbao (DNB)
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 21:30

Osasuna har gått hyfsat på slutet och har 2-2-1 på sina fem senaste matcher, alltså två vinster, två kryss och en förlust för att klargöra det lite snabbt. Man ligger bra med i ligan på en sjundeplats och har helt klart häng på en plats ut i Europa. Någon som kommit igång ordentligt på slutet är Dejan Lekic som stått för 4 av lagets 7 senaste mål i ligan. Nu går dessvärre Lekic skadad och kommer inte medverka i dagens match, in går nog istället Nino uppe i anfallet, ett helt klart sämre alternativ. Osasuna hade behövt Lekic styrka och storlek mot Bilbaos starka och tuffa backlinje, finns risk för att Nino kommer bort helt idag.

Nu saknar inte Osasuna bara Lekic utan man har en hel drös av spelare på skadelista. Sola, Balde, Masoud, Lolo och Lopez är alla skadade och finns inte med idag, saknas gör även Timor som är avstängd. Det är en del avbräck och man tvingas ta in ett par spelare från b-laget.

 

Får Bilbao jubla även idag?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilbao gjorde en fruktansvärt bra match i EL i veckan där man spelade ut självaste Manchester United på Old Trafford. Man var helt klart det bättre laget matchen igenom och borde kanske vunnit med två bollar istället, men United snyggade till siffrorna på en sent dömd straff. Enda tvekan är väl att man kan ha lite ”baksmälla” efter den matchen och därför prestera mindre bra här. Men man verkar ha ett ordentligt driv i laget och alla spelare verkar dra åt samma håll, så jag är inte direkt jätteoroad över detta. Bielsa har ju heller aldrig tyckt om att rotera friskt i startelvan, så jag förväntar mig det bästa från start idag.

Man har inga nya avbräck och får tillbaka Amorebieta från senaste mötet mot Man.United.

——————————————————————————————

Bilbao är det klart bättre laget här med den klart bättre formen. När dessutom Lekic inte kan spela för Osasuna så tycker jag att det här spelet känns riktigt bra. DNB (draw no bet) innebär alltså att man får tillbaka insatsen vid oavgjort, spelas till lite över medel.

/e@sy