Ännu ett returmöte i den spanska cupen, men detta möte är allt annat än spännande då Barcelona har 4-0 att spela på. Istället har jag hittat ett riktigt bra målskyttespel på en kille som garanterat kommer få speltid. Kolla in!

  • Match: Osasuna – Barcelona
  • Spel: Pedro gör mål
  • Odds: 2.30 (unibet)
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 22.00

Pedro har haft en otroligt tung säsong hittills, där tränare Guardiola givit väldigt sparsamt med speltid till talangen. Så det är i matcher som denna som Pedro får bevisa att han faktiskt är värd mer speltid, och den chansen tror jag att han kommer ta. I större matcher har han fått svårt att räcka till pga att han väger för lätt helt enkelt, för tekniken och snabbheten finns absolut där.

I dagens match kan jag nästan garantera att han kommer få mycket speltid, då detta cupmöte redan är avgjort på förhand. Alla spanska tidningar placerar även Messi på planen från start, vilket känns lite överraskande, men det drar knappast ner Pedros chanser att göra mål. Pedro fick även lägga en straff i cupmatchen mot Hospitalet, en fin gest från övriga straffskyttar för att det ska lossna för han.

Osasuna väntas även rotera en hel del i sin elva, då man har en viktig ligamatch i helgen, som bara ska vinnas om man ska fortsätta slåss om en europaplats. Jag tror inte Osasuna ens tror själva på en vändning här, det finns inte direkt på kartan mot ett lag som Barcelona.

Avslagen match med halvdant försvarsspel, det passar perfekt för mitt spel. Det finns en spelare som är hungrigare än alla andra på planen idag, och det är Pedro. Skulle han mot förmodan inte starta återbetalas insatsen.

Testar även Pedro som tvåmålskytt med 1/10 units, 5.50 i odds ger bet365 för detta.

/e@sy