En måndagsmatch som vanligt i den spanska ligan, den utspelar sig i Pamplona mellan hemmalaget Osasuna och Atletico Madrid. Två lag som normalt är bäst på hemmagräs, men Atletico har även imponerat på resande fot på slutet. Tror detta kan bli ett målkalas och har hittat ett spel därefter. Spana in!

  • Match: Osasuna – Atletico Madrid
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 2.10 (unibet)
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21.00

Osasuna har gjort det hyfsat på slutet utan att imponera allt för mycket. Problemet under denna säsong har varit att man kryssat väldigt många matcher, hela 9 av 19 matcher har slutat med ett oavgjort resultat, och det räcker inte om man vill röra sig uppåt i tabellen. Senast kryssade man mot Valencia på hemmagräs efter en väldigt sen kvittering av inhopparen Lolo. Man är vanligtvis väldigt starka hemma i Pamplona och har faktiskt bara förlorat en match här på hela säsongen i ligan.

Till kvällens kamp får man klara sig utan Balde, Sola, Roversi och Masoud. Men dessa är inga gigantiska avbräck och man beräknas ställa upp med en riktigt slagkraftig elva.

Atletico Madrid har varit riktigt dåliga på resande fot tidigare på säsongen, man har inte alls fått det att stämma där. Men nu verkar vinden ha vänt och man krossade Sociedad på bortagräs i förra omgången med hela 4-0, det var för övrigt första vinsten på bortaplan i år. Man har ett sylvasst anfallspar i firma Falcao/Adrian som hotar alla lag i serien. Särskilt Falcao har kommit igång rejält och har gjort fem mål på de två senaste matcherna.

Ikväll saknas Gabi och Diego i bortalaget pga avstängning, vilket är två ganska stora avbräck. I övrigt förväntas man ställa upp med ett offensivt skickligt lag, med både Falcao och Adrian på topp.

——————————————————————————————-

Atletico Madrid har ett kanonlag rent offensivt, men är inte alls lika bra hemåt. Nu har man förvisso inte släppt in något mål på två matcher, men det är mer tur än skicklighet. Osasuna går nog knappast mållösa här, och det kan jag aldrig tänka mig att Falcao gör heller. Även speciell match för Raul Garcia (Osasuna) och Juanfran (Atletico), som båda möter sina tidigare lag här.

Har även hittat några andra spel i matchen som jag testar en minislant på:

Falcao gör mål – 2.35 hos Unibet – 1/10 units

Raul Garcia gör mål – 7.00 hos Unibet – 0,5/10 units

/e@sy