En tight och jämn match att vänta där jag har hittat vinnaren. Häng med.

Örebro SK – Trelleborgs FF

Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.68 Pinnacle
Spelstopp: 2011-06-13 19:00

Örebro har gått lite upp och ner i starten på denna säsong och mycket kan förklaras av att man dragits med skador som stört laget. I senaste matchen fick man med sig en skön seger när man bortaslog Norrköping med fina 2-0 detta var innan uppehållet. 2-0-3 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en sjunde plats.

Trelleborg har också blandat och gett i början på säsongen och även om man är ett lag som tillhör den nedre delen av tabellen kan man aldrig räkna bort laget helt. Precis som Örebro har även Trelleborg haft problem med skador denna säsong. 3-1-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en tionde plats.

Örebro saknar viktiga Andreas Haddad, Alejandro Bedoya och Paulinho på grund av skador och avstängning, dock finns det duktiga ersättare.

Trelleborg saknar viktiga Marcus Pode och detta är något som kan komma att märkas i anfallet.

Även om båda lagen dras med skador så är det nog mer kännbart för Trelleborg än för Örebro. Örebro behöver dessa tre poäng för att kunna fortsätta drömma om att avancera i toppen och hemma är man normalt också starka. Klarar man bara av att föra spelet och kontrollera matchen ska detta sluta med seger, Trelleborg är kapabla att klara ett oavgjort men jag tror det blir för svårt idag. Ettan står sig bra och testas.

Lycka till.