Örebro har inte sett alls pigga i dom senaste matcherna och frågan är om ett nytänt Djurgården kan stjäla poäng. Häng med.

Örebro SK – Djurgårdens IF
Mitt tips: X2
Insats: 5/10
Odds: 2.20 Sportingbet
Spelstopp: 2011-06-23 19:00

Örebro har inte imponerat senaste tiden och i senaste matchen var man riktigt usla då man bara fick 0-0 borta mot ligans sämsta lag Halmstad. 3-1-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man trea. Man har inte visat dom takter som behövs för att vara med och slåss om titeln. 3-1-2 hemma denna säsong.

Djurgården har varit som ett helt annat lag i dom två senaste matcherna och dom ändringar laget gjort har sannerligen fungerat. I senaste matchen vann man hemma mot Syrianska med 3-0, totalt 7-0 på dom två senaste. 2-1-2 på dom fem senaste och laget är klart på gång. 1-1-4 på resande fot denna säsong och i tabellen ligger man på strecket och behöver fler fullpoängare för att träda in på mer fast mark.

Örebro saknar Andreas Haddad och Alejandro Bedoya vilket är två klara minus för Örebro och man är inte samma lag utan dessa spelare.

Djurgården saknar Yosif Ayuba och Shqipran Skeraj.

Örebro kan vara på väg neråt i form, man har skador på viktiga spelare och det har inte riktigt stämt för laget senaste tiden. Djurgården har fått en nytändning och vad man än för så verkar det fungera sett till dom senaste resultaten. Jag tror faktiskt att Djurgården kan stjäla poäng här trots att man spelar borta mot ett normalt starkt hemmalag.

Lycka till.