Två målglada gäng drabbar samman och jag har det hela klart för mig. Häng med.

Örebro HK – Växjö Lakers HC
Mitt tips: Över 5.5
Insats: 5/10
Odds: 1.97 Betsafe
Spelstopp: 2010-12-08 19:00

Örebro har efter en bra tid börjat tappa en del av formen. Senast förlorade man med 3-0 borta mot Malmö. laget har nu 2-0-3 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man fina 9-0-3. Örebro ligger på en andra plats fyra poäng efter just Växsjö som man möter idag.

Växsjö ångar på och har en riktigt fin form, 5 raka vinster nu och senast blev det fina 3-0 hemma mot Västerås. Laget leder tabellen och vid vinst idag har man chans att dra ifrån ytterliggare. Växsjö har fina 9-0-3 borta denna säsong.

Örebro saknar idag Weinstock, på backsidan har man det rörigt och Christoffer Norgren, Robin Olsson och Martin Filander saknas, Stefan Warg kan också saknas.

Växsjö har inga större problem.

Växsjö har haft ett veckolångt uppehåll och frågan är om man har bevarat formen, jag tror man har gjort det. Laget öser in mål och är också det enda laget i ligan som passerat 100 gjorda mål. Örebro har lite strul på backsidan, formen är något svårbedömd, dock gör man mycket mål i sina matcher och släpper även en del.

Jag tror att Växsjö vinner detta och drar ifrån ytterligare i toppen, man har haft det svårt för Örebro i dom senaste mötena och det kan nu vara dags att vända på den trenden, med dagens förutsättningar finna alla chanser till det.

Tidigare möten lagen emellan har dessutom innehållit en hel del mål, jag tror det kommer att göra så även idag och lirar därför över 5.5 i dagens match.

Lycka till.