Idag är utbudet riktigt tamt men jag har hittat ett spel i Belgiska division 2 för er som är sugna på att lira något. Serieledarna tar emot seriefyran i en spännande match.

Oostende – White Star
Spel: 1
Odds: 1.77 @ Pinnacle
Insats: 8/10
Spelstopp: 20.30

Oostende leder som sagt serien och har 5 poäng ned till tvåan i serien med 7 matcher kvar att spela så en vinst här är otroligt viktig för laget som just nu innehar enda uppflyttningsplatsen i serien. Motståndarna White Star har 12 poäng upp till Oostende så enda chansen för att ens ha möjlighet att nå uppflyttningsplatsen är att slå Oostende här!

Oostende har formen på topp och 1 förlust på lagets 13 senaste matcher talar sitt tydliga språk och den kom mot serietrean på bortaplan. Om man bortser den förlusten så har laget 7 segrar bakom sig så formen är minst sagt bra och det mesta talar för att laget når uppflyttning i år. På hemmaplan är laget överlägset bäst i serien då man har 12-2-0 som resultatrad och förkrossande 34-9 i målskillnad! Man har vunnit 9 raka hemmamatcher nu och värt att nämna är att man vunnit de 4 senaste hemmamatcherna med 2 mål eller fler!

Motståndarna White Star har 3 segrar och 2 oavgjorda på lagets 5 senaste matcher men värt att nämna är att båda de oavgjorda matcherna kom på bortaplan och segrarna är alla tagna på hemmaplan mot enklare motstånd. Man trivs inte alls lika bra på bortaplan som på hemmaplan och bortaraden 3-5-4 är inget som imponerar direkt… Bortaformen är heller inge vidare då man har 2 oavgjorda och 2 förluster på lagets 4 senaste bortamatcher. Nu möter man seriens bästa lag som dessutom är urstarka på sin hemmaplan, jag tror man får vända hem med 0 poäng här!


Hur många gånger får vi se Oostende fira här ikväll tro?

När lagen möttes förra säsongen vann Oostende med 4-0 och jag tror man vinner den här matchen tämligen enkelt också. Jag tror Oostende är för starka för White Star här och med tanke på att serien drar ihop sig så är poängen ännu viktigare och man har verkligen inte råd att tappa poäng mot ett lag som kan närma sig nedifrån… För den som vågar finns Asian Handicapspelet -1 till 2.40 hos Pinnacle!