Challenger turnering i Spanien, Segovia så hittar vi en hög intressant match. Albano Olivetti ifrån Frankrike som av många anses vara top 5 i världen på att serva möter Ivan Navarro ifrån Spanien som spelar på hemmaplan. Jag tycker mig ha hittat ett grymt spel.

  • Matchen: Olivetti – Navarro
  • Liga: Challenger Segovia
  • Speltips: Navarro att vinna matchen
  • Odds: 1.80 @ Nordicbet
  • Units: 4/5
  • Spelstopp: 17.00

Albano Olivetti ifrån Frankrike kommer vara en väldigt bra ATP spelare när det är inomhus säsong, det är jag säker på. Men det är skillnad på inomhus och utomhus, inomhus så går det så otroligt mycket snabbare och får han in en första serve så är det ess, men så är det inte ute. Han visade även i första omgången att han hade problem med sina servar, 13 ess och 12 dubbelfel om jag såg rätt. Men när bollen kommer i spel så är han rejält handikappad, han söker sig på nät så snabbt som möjligt och där är han ingen stjärna. Han lever på sin serve och funkar inte den så är han väldigt lätt slagen.

Ivan Navarro ifrån Spanien visade i första omgången emot den ”tekniske” Diez att han är i rätt så bra form och att han vill visa sin bästa sida inför sin hemma publik. Han visade bra kvaliter i returspelet och även i sin serve där han är stabil, väldigt bra första och andra serve där andra serven har en bra kick som Olivetti kommer få stora problem med. Om Navarro söker sig mycket på nät som han brukar göra så kommer han nog att ta detta rätt så lätt då Olivetti inte har några större vapen förutom sin första serve.

Lycka till!

/Lidde