I fortsätter i Marseille och Frankrike där jag hittar en otroligt intressant match mellan två fransoser. Olivetti som har kommit som en raket i den här turneringen, han har en av dom sjukaste servarna jag har sett och han ligger nog top 3 i världen bland servare. Llodra är också en kille som har spelat bra i veckan, det som gör detta ännu mer intressant är att han också har en väldigt bra serve. Att båda är väldigt bra servare gör en sak glasklart, att jag har hittat ett spel.

  • Speltips – Över 22.5 games i matchen.
  • Liga – ATP Marseille
  • Odds – 1.90 @ bet365
  • Units – 8/10
  • Spelstopp – 16.00

 

Albano Olivetti från Frankrike har kommit som en riktig raket i den här turneringen. Han har även en riktig raket. Hans servar är riktigt galna och jag måste nog säga att han är top 3 i världen just nu på servar. Han gör ess på ca varannan första serve och dom som inte blir ess är nästa omöjliga att returnera. Han är en ung fransos som kommer att klättra bra mycket på rankingen i år med detta vapnet, om han får till spelet i duellerna så kan han bli väldigt bra, men det är mycket som ska jobbas där. Han är i princip omöjlig att breaka om man inte är en topp spelare, speciellt inomhus där det går väldigt snabbt och inget som stör uppkasten. Olivetti är i bra form, han slog t ex igår ut Fish som är rankad 8 i världen.

Micheal Llodra, dubbelspecialisten. Han har också en väldigt bra serve, en riktigt välplacerad serve där han gör mycket ess och sedan om dom får tillbaka den så går han fram på nät och avgör då han kör otroligt mycket serve/volley spel. Han har övertag när det blir dueller i matchen mot Olivetti, inget snack om saken men jag tror inte det kommer bli några dueller så båda är väldigt bra servare och inga är bra returnerare.

Jag skulle inte bli förvånad om det inte blir break alls i den här matchen, det skulle kunna sluta 7-6,6-7,7-6 om det vill sig. Det här oddset är för bra för att inte röra då det handlar om dessa spelarna.

Lycka till!

/Lidde