Vi ska mot Oakland ikväll där Athletics tar emot Rangers för tredje och sista gången i en matchserie som består av 3 matcher. Första två matcherna har gått i Athletics favör som man vunnit med 3-1 samt 8-5. Rangers har alltså redan förlorat denna serie och vad man nu kan och måste göra, är att undvika en sweep. Med två stabila pitchers där Rangers för mig sitter på den bättre,blir denna matchen run-snål och Rangers slipper sweepen.

  • OAK Athletics – TEX Rangers 
  • Speltips: Under 8.0 runs i matchen
  • Odds: 1.89 @pinnacle
  • Insats: 5/7 enheter
  • Spelstopp: 21.35

Startande för OAK Athletics - 

Richard Hill, går för en stabil 2.68 ERA över hans 8 starter och 43 pitchade innings. Har ett 5-3 win-loss record och går för en 1.19 WHIP. Hill stabil när det kommer till att kasta strikes och producera StrikeOuts, har över 43 innings 53 strikeouts. Hill har pitchat helt outstanding senaste 6,7 starterna han gått och i senaste matchen, mot Rays, gick han 6 innings och släppte 4 hits 3 runs. Då är detta den ”sämsta” matchen på länge, även om det är en väldigt stabil insats.

Startande för TEX Rangers, 

Martin Perez, har gått 7 starter så här långt och han en något sämre 3.23 ERA över dessa starter. Har kastat 47 innings, ligger på en 1.33 WHIP och har endast släppt 15 runs över hans gångna innings. Perez har likt Hill just nu en otrolig form, går långa starter och släpper väldigt få hits och runs. Gjorde även han sin ”sämsta” start senast mot Blue Jays när han gick 6 innings och släppte 5 hits 2 runs. Återigen, då är detta ändå en väldigt bra insats.
oaklandathleticsragnersstexas

Två pitchers i högform som båda har kastat otroligt bra senaste 6-7 starterna och med tanke på hur deras lag slår och svingar, ska man kunna hålla varandra på minimala runs. Hill för Athletics som har en fantastisk strike-förmåga och Perez för Rangers som får med sig en hög procent på groundballs/doubleplays. Texas-pitchern har i sina senaste 23 innings endast släppt 6 runs, Hill för A’s har även han, endast släppt 6 runs över hans senaste 23 innings.

A’s som snittar endast strax under 4 runs per match och ett Rangers som snittar strax över 4 runs per match, mot två pitchers som har släppt minimalt med runs sista tiden och, som är i absolut högform. Varken Athletics eller Rangers har haft något vidare offensiv denna säsongen och det är ju inte så konstigt heller för den delen, för några storstjärnor som tillexempel Cubs och Red Sox har, sitter man inte inne på. Pinnacle ger oss 1.89 på under 8.0 runs i matchen. Taget

/MSrekare