Debut-rek här på spelaspel.se och jag kommer i fortsättningen reka matcher ifrån MLB. I kväll tar vi oss mot Oakland och ett fjärde sista möte mellan Athletics – White Sox där White Sox sitter på en 2-1 ledning i denna serie. Bra tidigare spel från de båda sidorna men med Graveman på kullen för Athletics i kväll kan detta försök till att kvittera matchserien rinna ut i sanden, åtminstone defensivt.

  • OAK Athletics – CHI White Sox 
  • Spel: CHI White Sox Över 4.0 Runs (Void vid exakt 4)
  • Odds: 1.89 @ betsafe
  • Insats:  5/7 units
  • Spelstopp: 21:35

Startande för OAK Athletics - 

Kendall Graveman, hade en 4.05 ERA förra säsongen med ett 6-9 record över hans 21 startande matcher och 115 pitchade innings.  Släppte totalt 126 hits över dessa 115 inningsen samt slutade på en vad många skulle säga, skyhög WHIP på 1.42. Gick en del innings nu under springseason och avverkade 27 innings där han landade på en 4.73 samt WHIP på 1.35. Fortfarande alltså väldigt höga siffror både på det ena och det andra. Rookien kom upp till MLB sent 2014, gick från Blue Jays till Oakland förra säsongen men där han snabbt blev nerkallad på grund av sin otroligt dåliga insats.

Graveman kör ofta med bollar kallade sinkers, hittills har dom varit en form av svaghet då dom tenderar att åka ner och resultera i balls & wild pitches. Med andra ord inte en av ligans starkaste kastare förståeligt med sin erfarenhet.

oaklandathleticschicagowhitesox

Vilka möter han då ikväll? Jo ett White Sox som har ett otroligt antal bra spelare och som ses som ett hotande lag denna säsongen.

Vi har mycket offensiva Eaton, som gör sin tredje säsong i White Sox men fantastiska siffror i bagaget och som har börjat året ruggit bra. Vi har Abreu, Cabrera, Lawrie och Jackson som alla har bra säsonger bakom sig och som visat ett bra offensiv hittills. Men, så framför allt har vi vad jag tycker är mest intressant i White Sox, självaste slag-farlige Todd Frazier från Cincinnati Reds och catchern Alex Avila från Detroit Tigers.

________________________________________________________

Med dessa herrarnas ovan slag och sprintvilja mot osäkra och icke-inspelade Graveman , tror jag på en tuff match för Graveman ikväll. Vad A’s manager Bob Melvin dessutom sa ställde mig – ”Jag tror Graveman är tillräckligt hälsosam för att pitcha i alla fall”. Han TROR Graveman är redo alltså.

Ja Bob, vi får se.  CHI White Sox över 4.0 runs (Void vid exakt 4) blir kvällens spel.

/MSrekare