Daygames i staterna ikväll och vi hoppar över till Det Stora Äpplet, New York. Yankees välkomnar White Sox i en serie som består av 3 matcher, White Sox som har gått otroligt bra hittills och har en 24-12 WIN-LOSS record, tog första matchen efter att Sale för White Sox pitchade helt outstandning och man vann med siffrorna 7-1. Sen har vi Yankees som dragits med x antal skador på sina vassa killar men som nu verkar fått ordning på uppställningen. WIN-LOSS på 14-20, vad hände där?

  • NY Yankees – CHI White Sox
  • Speltips: NY Yankees över 7.5 hits 
  • Odds: 1.90 @bet365
  • Insats: 5/7 enheter
  • Spelstopp: 19:05

Startande för CHI White Sox - 

Jose Quintana, går för en stabil 1.38 ERA över hans 7 matcher och ett 5-1 W-L record, släpper 36 hits över 45 innings och har en WHIP på 0.99. Quintana släpper i snitt 6 hits över i snitt, 6 innings. Detta räknat på både bra och dåliga lag. Yankees är i grunden, ett otroligt bra lag och har på förhand top 3 bästa uppställning i ligan med tanke på vilka namn det är som är med i laget. Quintana släppte mot tex Twins,Rays & A’s 6-7 hits över 5-6 innings, jämför man då Yankees med dessa lag är det en enorm skillnad. White Sox-pitchern något ojämn i sitt kastande och en kväll som denna, när Yankees fått ordning på uppställningen, är en sån match Quintana mycket sannolikt kan släppa en hel del hits på. Bortaplan påverkar något.
yankeeschicagowhitesox

Yankees så här långt in i säsongen drar iväg strax under 8 hits per match, ha då i huvudet att x antal matcher har i princip varit med en vad man kallar ”Sunday-lineup”. En hel del lirare har varit borta, dragits med skador och då spelare som Ellsbury & Rodriguez. Ändå, har man dragit iväg cirka 8 hits per match. Man kallade faktiskt precis upp Sanchez från Minors, vilket många jublade över, och vad gör killen? Drar iväg 2 hits direkt i matchen igår. Ellsbury sägs även han, ställa upp i kvällens lina och viktiga Teixeira har precis kommit tillbaka.

Stabil uppställning väntas ikväll, och Yankees kommer svinga under kvällen, i varje inning, på många pitchar. Det lovar jag, just för att man vill ha igång det potentiella offensivet. Viktiga spelare tillbaka, Sanchez fortsätter att slå och Quintana släpper 7 hits under 6 innings? Bet365 har satt linan på 7.5 till oddset 1.90, taget!

/MSrekare