Natten mot söndag smäller det i klassiska MSG i New York och det spelas ett avgörande sjunde möte mellan Lunkans Rangers och Bäckis Capitals. Det känns på förhand mycket jämnt och det lär bli några konstigheter ikväll heller.

  • Match: New York Rangers – Washington Capitals
  • Spel: Resultat efter fulltid, 2-2
  • Odds: 11.00 @ Betsafe
  • Units: 1.5/10
  • Spelstopp: 01.35
 
Den här matchen känns nästan helt omöjlig att spela på för det är en avgörande match mellan två extremt jämna lag. Jag har sett båda lagen massvis med gånger denna säsong och att Washington skulle vara framme att spela en helt avgörande match för att vara en av de två från Eastern, det hade jag aldrig trott med det spelet de har visat upp den här säsongen. Nu i slutspelet är man som ett helt nytt lag och har dessutom fått en coollugn målvakt vid namn Braden Holtby. Att Rangers med Lunkan i kassen kändes på förhand att de skulle bli riktigt bra. Båda lagen har inte den bästa offensiven, men bakåt är båda extremt bra. Släpper till lite skott med tanke på att man är två av de bästa lagen på att just täcka skott. Bra målvakter, avgörande match och tight spel är att vänta.
Vi måste självklart spela nånting på den här drabbningen. Och Eftersom den känns omöjlig att avgöra utgång på så går vi ner i insats och kör på ett spel på resultatet 2-2 efter fulltid till 11 ggr fläsket på Betsafe (övriga bolag ligger betydligt lägre). Varför just 2-2 då?
  1. Avgörande match.
  2. Inget av lagen har gjort fler mål än 3 i någon match under serien och det minsta antalet mål står på 1. Alltså ingen har hållt nollan intakt och offensiven har alltså inte glänst.
  3. Tidigare resultat efter fulltid: 3-1, 3-2, 1-1, 3-2, 2-2 & 2-1. Skapligt jämnt?
  4. Känns som att båda lagen gör 2 mål var ikväll och vid ett oavgjort läge vill ingen göra det avgörande misstaget.

Absolut inget spel vi lastar hus och fru på, men en tv-peng är absolut 2-2 värt då jag tror på ett försiktigt spel vid ett oavgjort läge. Att bara spela ett kryss i matchen är också ett alternativ. Men jag slänger iväg en peng på ett resultat jag tycker känns väldigt troligt till alldeles för högt odds.

Lycka till!

/Heden