Rangers tar idag emot Dallas hemma i MSG. Bortalaget har fyra raka förluster och det är aldrig lätt att åka till New York. Mitt tips blir dock inte på en vinnare utan kör ett hederligt skottspel.

  • Match: NY Rangers – Dallas 
  • Speltips: Över 59.5 skott (regular time)
  • Odds: 1.85 @ bwin
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 11/1, 01.05

Rangers har på slutet spelat väldigt ojämnt. Man kan dock glädja sig att den svenska superstjärnan Henrik Lundqvist återigen börjat stoppa puckar på den nivå han ska ligga på. Idag möter man ett Dallas som kommer spela desperat. Rangers har inte övertygat defensivt hittills och idag möter man ett av ligans skottgladaste lag. Rangers är även dem ett lag som skjuter mycket, framförallt hemma i Madison Square Garden. Man har en publik som skapar ett tryck som få kan nå upp till. Bara en sån sak gör att folk hemmalaget gillar att slänga in puckar på mål då det oftast låter farligare än vad det är. Man skjuter i snitt 32.1 skott/match och det är bra. De senaste matcherna har man bombat iväg 31, 35, 50, 43 och 32 skott på mål. Dagens lina har man klarat med god marginal i 8 av de 10 senaste matcherna och man bör han goda chanser även ikväll.

jamie-benn

Dallas har överraskat den här säsongen där Jamie Benn och Tyler Seguin har varit två friska fläktar. Den senaste säsongerna har Dallas inte varit ett stabilt lag och jag tycker inte man har blivit såpass mycket bättre. Man lever mycket på sitt ”flow” och framförallt målvakten Kari Lehtonen som gång på gång räddar laget. Man släpper till mycket skott och har problem i den egna zonen. Jag tror inte det kommer bli lättare ikväll då man möter ett lag som på hemmais bombar skott mot kassen. Tittar man inbördes mellan lagen så har man klarat denna lina i 6 av de 10 senaste matcherna. Säsongens hittills ända match mellan lagen slutade med totalt 70 skott.


Rangers skjuter mycket och Dallas skjuter mycket. Stars släpper dessutom till mycket skott. De bör lösa linan tillsammans enligt mig. Mitt spel blir över 59.5 skott till oddset 1.80 och spelas med 6 units. Spelet hittar ni hos Bwin. Andra bolag har satt linan med ett par skott högre till samma odds.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden