Mot New York denna måndagsnatt där Mets tar emot ett Reds som med största sannolikhet har sitt självförtroende nedkört i botten. En matchserie tre matcher lång ska spelas på City Field i New York, ett Mets som har en 10-7 WIN-LOSS och Reds som har en 9-10 WIN-LOSS. Mets med en helt klart godkänd form medan Reds halkar efter betydligt men en urkass form speciellt med tanke på antal defensiva runs man släppt senaste matcherna.

  • NY Mets – CIN Reds
  • Speltips: NY Mets Över 7.5 hits
  • Odds: 1.95 @bet365
  • Insats: 6/7
  • Spelstopp 01.05

Startande för CIN Reds - 

Raisel Iglesias, går för en 3.09 ERA över hans fyra starter och 23 pitchade innings med en 1.33 WHIP. Iglesias har över hans 23 kastade innings, släppt 26 hits,alltså en i varje inning han kastat plus någon extra. Gick senast mot Colorado 6.2 innings och släppte här 6 hits, de två matcherna innan Colorado stog han på kullen mot Pittsburgh och Cubs, över dessa två matcher gick Reds-pitchern 10.2 innings och släppte totalt 14 hits. Nu var det ju självklart bra motstånd han mötte, men, det ursäktar inte hans tendens att kasta mitt i zonen som ger ganska så självklart hits till motståndarlaget.
metscin_1200x630

Mets är absolut inte sämre än Pirates när det kommer till den offensiva biten, och mot Pirates till exempel släppte Iglesias 8 hits över 5.2 innings, frågan är ju då om siffrorna kan bli även större ikväll när Iglesias ska pitcha i New York.  Mets har nämligen ett par riktigt tunga slagmän, killar som Wright, Conforto, Cabrera och Lagares är bara 4 nämnda av många duktiga hitters i new York, nämnda 4 herrar är dock dom som hittills har varit stekheta.

För övrigt snittar Mets 8.71 hits per match, och då har man ändå mött x antal betydligt bättre kastare än vad man nu gör ikväll. Samtidigt, som Reds släpper 8.41 defensiva hits i snitt per match. En pitcher med halvdan form inatt för Reds ,en ännu sämre bullpen för Reds och Bet365 har valt att sätta hit-linan på 7.5 hos Mets och jag förstår ingenting. Den plockar jag med en tung insats utan att blinka.

/MSrekare