NHL är äntligen snart tillbaka, men redan nu har vi en försmak på årets säsong när årets försäsongsmatcher har dragit igång. Inatt kommer vi testa en lågoddsardubbel från en och samma match och detta kan ni spela hos Bet365. Matchen det gälller är Lunkans Rangers mot New Jersey.

  • Match: NY Rangers – New Jersey
  • Speltips: Rangers ML + Under 5.5
  • Odds: 2.77 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 23/9, 01.00

NY Rangers gör idag sin första match denna säsong och tar direkt emot rivalen New Jersey. Henrik Lundqvist gjorde återigen en grym säsong förra året och tog laget ända till en Stanley Cup-final där man tillslut fick se sig besegrade mot ett tungt LA Kings. Lundqvist gjorde vad han skulle och var magisk genom hela slutspelet, men tyvärr räckte det inte hela vägen för vår svenske målvaktsstjärna. Nu är det en ny säsong och Rangers lag på pappret ser som vanligt lite halvbra ut, men en bra defensiv och en hel del vilja så kan man komma långt. När det gäller försäsongsmatcher är det svårt att gå på form, tidigare möten och allt det där så därför kommer vi hålla ner insatsen lite. Man får helt enkelt kika igenom de olika lineupsen och försöka gå lite på deras kvalitéer sedan tidigare. Till kvällen tycker jag att Rangers lag ser lite vassare ut på pappret. Man har ett gäng unga och hungriga spelare som vill visa upp sig och hemma i Garden är man alltid starka. Rangers vilar ett par stjärnor, men har med bland annat Kreider, St Louis, Lomardi, Staal och Boyle. Det är tunga namn. Bland ungtupparna med en spännande framtid bör man hålla ett extra öga på JT Miller och Kevin Hayes. Både Lunkan och Cam Talbot förväntas få speltid ikväll. Såhär ställer Rangers upp:

Chris Kreider-Kevin Hayes-Danny Kristo

Ryan Malone-Matthew Lombardi-Martin St. Louis

Carl Hagelin-J.T. Miller-Ryan Bourque

Tanner Glass-Chris Mueller-Jesper Fast

 

Marc Staal-Dan Boyle

John Moore-Mike Kostka

Ryan Mantha-Sam Noreau

 

Henrik Lundqvist

Cam Talbot

New Jersey kommer även dem med ett ganska bra lag, men har också ett gäng med rutinerade rävar. Det brukar betyda ett lite trögare lag generellt sätt då de unga är mer hungriga på att visa upp sig under de första matcherna. Bortaplan är heller inget som brukar gynna detta Jersey. De första matcherna under säsongen brukar vara tighta och väldigt få målchanser. Därför också en anledning till varför jag tror mer på Rangers än Devils. Även varför jag tror på underspelet. Det kommer vara grötigt och det är båda lagen bra på. Man kommer stänga av ytorna ganska bra och jag tror inte målchanserna kommer hagla direkt. Rangers har två riktigt bra målvakter med sig och har en stor fördel med sig där gentemot Devils som ställer upp med Scott Clemmensen och Keith Kinklaid. Devils bör kunna styra av Rangers ganska bra och därav hålla nere siffrorna hyfsat. Devils har ett par lirare med ikväll. Bland annat kommer Elias, Havlat, Henrique, Janssen, Josefson, Ryder, Sestito, Zubrus, Gelinas och Adam Larsson att spela.


Tycker att Rangers lag ser snäppet vassare ut och dessutom har man fördel av både både bättre målvakter och hemmaplan. Historiskt sett är det nästan alltid tighta matcher mellan dessa lag och tror även det blir det ikväll med tanke på att det är den första matchen. Dubbeln Rangers ML + under 5.5 mål kommer att testas till oddset 2.77 hos bet365. Insatsen blir 4 units.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden