Match i segundan där Zaragoza beger sig den lilla biten till Los Pajaritos för ett möte mot Numancia. Gästerna har ett kapabelt anfallsspel samtidigt som försvaret inte håller samma nivå. Innebär det att båda lagen nätar här?

  • Match: Numancia – Zaragoza
  • Spel: båda lagen gör mål
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 18:15

Numancia har inte rosat marknaden hittills och placerar sig på en nedflyttningsplats med 13 inspelade poäng. Men formkurvan pekar ändå uppåt då laget är obesegrade i fyra raka matcher. Men tre av dessa matcher har slutat med ett kryss, vilket man inte plockar placeringar på. Hemmaplan har heller inte inneburit några fördelar för laget då man fortfarande saknar en vinst hemma på Los Pajaritos. Jag tror vi får se ett offensivt hemmalag idag och med det darriga försvarsspel som Zaragoza visat upp på slutet så ska man ha väldigt goda möjligheter till att näta här. Men ett offensivt upplägg innebär att man blottar defensiven, vilket är farligt mot ett lag som Zaragoza. Hemmalaget har även ett tufft avbräck i försvaret idag då mittback Regalon är avstängd efter sitt gula kort senast. Han har spelat samtliga matcher så här långt och nu får man istället spela fransmannen Gaffoor som lirat en match den här säsongen. Förutom Regalon så är det inga nya bekymmer hos hemmalaget.

numancia_200x200zaragoza_200x200

Zaragoza var inne i ett riktigt stim nyligen där man plockade trepoängare efter trepoängare. Men nu har det gått tungt på slutet med endast en poäng plockad på de tre senaste matcherna. På dessa tre matcher har man släppt in åtta mål och visat upp ett försvarsspel som varit under all kritik. Nu senast blev det 2-2 på hemmagräs mot Betis, i en match som lika väl kunnat sluta 5-5. Zaragoza byter oftast chanser med sitt motstånd och det brukar bjuda in till målrika och sevärda tillställningar. Anfallsmässigt så är ändå Zaragoza väldigt kapabla, 20 mål på 13 matcher är inte alls dåligt. Vi har Borja Baston, Hadzic och brassen Willian som skapar lägen match efter match, vilket man även kommer göra idag. Det kommer ges tillfällen till kontringar här och då är denna trio hyperfarliga. Men precis som hos hemmalaget så har man ett tungt avbräck i backlinjen idag, då Ruben klev av skadad efter 7 min mot Betis. Ruben är given på mittbacken och det innebär problem för ett redan darrigt försvar.


Numancia är pressade just nu och söker desperat efter en trepoängare i botten av tabellen. Jag tror det kommer innebära ett offensivt hemmalag idag och det öppnar för chanser åt båda håll. Överspelet kan vara ett annat intressant spel här, men jag testar istället att båda lagen gör mål. Insatsen blir strax under medel.

/e@sy