Notts County ska vara med och slåss om platserna till uppflyttning och här drabbar man samman med nykomlingen Shrewsbury. Bara att lasta in pengarna på Notts County?


Notts County – Shrewsbury
Spel: 1
Odds: 2.05 @ Unibet
Insats: 4/10
Spelstopp: 16.00

Notts County har inlett serien på ett bra sätt med 3 segrar och 1 oavgjord match. Nu senast slog man även Scunthorpe i ligacupen med 2-1. Laget värvade klokt inför säsongen och tog en ett par försvarare samt starka offensiva spelare och det har gett effekt direkt då man inlett bra och har 6-2 i målskillnad på dessa matcher. Man bör kunna vara med och utmana om platserna till Championship i år.

Motståndarna är nykomlingen Shrewsbury som inlett med lite blandade insatser. Man har 1-2-1 som resultatrad på sina 4 inledande matcher. På dessa matcher har man 3-3 i målskillnad mycket tack vare att man backar hem och satsar på kontringar. Nu möter man dock en stark offensiv och jag tror man får problem. Notts defensiv har dessutom visat upp en rejäl styrka så jag tror Shrewsbury mycket väl kan gå mållösa från den här matchen.

Notts County har sin hemmaplan som starkaste sida. Man trivs strålande här och förra säsongen fick man raden 13-5-5 vilket var 5e bäst i hela ligan. I år har man inlett med en seger och en förlust och förlusten kom mot Walsall vilket ett rejält bottennapp då man var ineffektiva och släppte in ett slarvmål. Man gör inte om samma misstag här mot en nykomling som inte kommer underskattas.  Shresbury har dessutom sin hemmaplan som starka sida också. På bortaplan trivs man definitivt inte lika bra och det märktes tydligt förra säsongen då man kom på andraplats i League Two nästan enbart tack vare sitt hemmaspel. På bortaplan tog man bara 29 av sina 88 poäng….

I förra League One matchen fick man tillbaka viktige Zoko vilket är ett stort plus. Man vilade 5 spelare i veckans ligacup match och dessa väntas nu komma tillbaka in i startelvan igen så man kan ställa upp med samma lag som slog Bury med 2-0 förra veckan.
Shrewsbury får tillbaka lånet Michael Hector och unga anfallaren Tom Bradshaw från skador. Det är dock inte säkert om de tar plats i startelvan direkt eller inte.