Nottingham är i allra högsta grad med i fighten om uppflyttning och efter prestationen i senaste matchen kommer man till denna med ett rejält självförtroende. Yeovil hade en fin ledning i senaste matchen men föll till slut efter att ha släppt in tre mål och bör få det tufft i denna match.

Match: Nottingham Forest – Yeovil
Spel: Nottingham -1.5
Odds: 2.05 @ Bet365
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 2/2 16:00

Många trodde nog att Nottingham skulle förlora i senaste matchen när man låg under med 0-2 hemma mot Watford, Nottingham vände dock matchen och vann med fina 4-2. Laget är med i kriget om uppflyttning och har en match mindre spelad när man inför denna ligger på en 5:e plats nio poäng efter QPR som har den sista platsen för direktuppflyttning. Läget i tabellen är riktigt bra för Nottingham som bör kunna avancera ytterligare uppåt, når man inte direktuppflyttning är det ganska klart att man är aktuell för play-off. Nottingham som är obesegrade på dom fem senaste matcherna har vunnit alla dom tre senaste hemmamatcherna. Hemma denna säsong har man varit stabila med fina 8-4-2 och 26/14 i mål. Nottingham får tillbaka Henri Lansbury till denna match efter avstängning, nya i laget är Dan Fox, Kevin Gomis och Rafik Djebbour som kan tänkas få spela beroende på dagsform. Simon Cox, Darius Henderson och Jamie Mackie hoppas också på att få spela i denna match då alla var inblandade i vinsten senast när man vände mot Watford.

nott

Yeovil tappade verkligen allt i senaste matchen, laget hade 2-0 på Derby när man föll med 3-2 borta, 1-0-4 på dom fem senaste. Man ligger sist i tabellen och det finns inte mycket som talar för laget just nu då man inte vinner särskilt många matcher. Det är nu sex poäng upp till att ligga ovanför strecket och ska man lyckas med något under tiden som är kvar av säsongen måste man helt enkelt börja vinna. Borta denna säsong har man inte lyckats med mycket och har nu 3-3-8 och 15/26 i mål. Yeovil förväntades få en tuff säsong och det har man verkligen fått också då man inte ens lyckats prestera på hemmaplan. Yeovil får klara sig utan Ishmael Miller som är utlånad från just Nottingham och får då inte spela. Sam Hoskins och Davis saknas också på grund av skador.

Trots förlusten senast gjorde Yeovil en bra match och man bjöd upp till kamp, i matchen dessförinnan vann man med 2-0 borta så visst kan laget trots sitt dåliga läge spela. Nottingham som fick slita i sin senaste match för att vända underläget mot Watford kommer till denna match med ett rejält självförtroende efter senaste prestationen. Hemma denna säsong har man visat att man är starka och även om Yeovil bjuder upp till kamp tror jag man får det svårt att stå emot Nottinghams offensiv i 90 minuter. Nottingham som gjort 8 mål i sina två senaste hemmamatcher bör vinna detta och jag tror dessutom att man gör det med två mål. Nottingham -1.5 plockas med på kupongen idag.