Norwich kämpar för sin överlevnad i bottnen och här ställs man mot serieledande Liverpool som kämpar för att vinna titeln! Jag har hittat ett kul spel i matchen, häng på!

Norwich – Liverpool
Spel: Luis Suarez gör 2 mål i matchen
Odds: 3.25 @ Bet365
Insats: 3/10
Spelstopp: 18.30 

Norwich ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket och kämpar för sin överlevnad för dagen. Formen är minst sagt dunkel med tre raka förluster mot lag i de nedre regionerna. Nu möter man ett helt annat motstånd och då blir det givetvis betydligt tuffare för dem. Lagets defensiv håller ingen högre nivå och nu ställs man mot seriens bästa offensiv. Man har roterat friskt i truppen den senaste tiden och startelvan känns omöjlig att förutspå här.

Norwich      liverpool-logo

Liverpool går som tåget för dagen och inget lag lyckas stoppa dem. Jag har extremt svårt att se hur Norwich skall stå emot dem här. Liverpools spel på bortaplan har imponerat enormt den senaste tiden och man fullständigt öser in mål i matcherna! Man saknar avstängde Jordan Henderson samt att man har frågetecken för anfallaren Daniel Sturridge här. Någon som älskar mötena med Norwich är Luis Suarez som gjort hela 11 mål i lagens fyra senaste möten med varandra! Senast när Liverpool vann hemma med 5-1 mot Norwich stod Luis Suarez för 4 mål framåt! Han har gjort hattrick i de två senaste mötena mellan lagen på Norwich hemmaplan så att han trivs extra bra mot Norwich går det inte ta miste på!

Kort summering:
Norwich måste framåt i den här matchen då alla poäng är livsviktiga för dagen. Detta bäddar för Luis Suarez som är ruskigt vass i omställningsspelet. Liverpool fullständigt öser in mål för dagen och även om man eventuellt saknar Daniel Sturridge här så tror jag man gör ett par mål igen. Luis Suarez skall ha mycket goda chanser att göra 2 mål eller fler i den här matchen och oddset 3.25 känns mycket spelvärt i mina ögon!