Årets sista speltips från min sida hämtas från Premier League. Ett mittenmöte där jag hittat ett godkänt odds på ett av lagen.

  • Match: Norwich – Fulham
  • Tips: Norwich 0 (Asian Hcp)
  • Odds: 1,85 @ Betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16.00 31/12

Analys:

Nykomlingen Norwich ligger med riktigt bra i tabellen och återfinns på en 11:e plats i dagsläget. Formen har inte sett lika bra ut som i början av säsongen och laget måste börja spela bättre om de vill undvika nedflyttning. Laget har 1-2-2 på de fem senaste matcherna men på hemmaplan har man bara 3 förluster på 9 matcher. Bl.a. har man förlorat mot Arsenal och Tottenham vilket inte är något att tala om. Det finns viktigare matcher som laget skall vinna, bl.a. mot lag som Fulham som laget möter idag. Tipset grundas på Norwich fina hemmafacit samt att laget vunnit flera matcher tidigare mot lag som är likvärdiga Fulham.

Fulham är ett minst lika bra lag som Norwich, på hemmaplan. Fulham ligger på 13:e plats men bortaspelet har sett minst sagt dåligt ut för Londonlaget. Formen visar på 1-2-2 men på bortaplan har laget 5 raka matcher nu utan vinst, inklusive europaspel. Lägg därtill att laget bara gjort 2 mål på de 5 senaste matcherna och man ser snabbt att det blir en tuff match för bortalaget. Vi skall dock vara ärliga och säga att man mött lag som Arsenal och Chelsea på bortaplan och klarat oavgjort i båda, men däremellan förlorat mot bl.a. Swansea på bortaplan. Hög kapacitet blandat med uselt bortaspel och måltorka gör att hemmalagets odds plötslig ser riktigt bra ut.

Jag gillar kanariefåglarnas spel hittills och Fulham bör se upp för Grant Holt, ingen tekniker men en målfarlig slugger som gjort 7 mål hittills. Insatsen tillbaks vid oavgjort.

Lycka till!
//Josef