Boxing day är här och Norwich skall ta emot svajiga Fulham hemma på Carrow Road. Favoritskapet ligger på hemmalaget och det med all rätt då Fulham har stora bekymmer för dagen, framförallt i defensiven. Jag väljer dock ett annat spel i den här matchen som känns klart spelvänligt och måste provas!

Norwich – Fulham
Målskytt i matchen: Gary Hooper
Odds: 2.60 @ Bet365
Insats: 3/10 
Spelstopp: 16.00

Norwich har 3 raka utan förlust bakom sig nu då man först slog WBA borta mot med 2-0 och det följdes upp av 1-1 hemma mot Swansea och nu senast 0-0 borta mot Sunderland. Det är okej resultat för Norwich men i den här matchen är det seger som gäller för motståndarna Fulham är verkligen inte bra för dagen. Hemma på Carrow Road trivs man riktigt bra och man har gjort mål i 6 av lagets 8 hemmamatcher den här säsongen. Norwich har inga nya skador eller avstängningar att oroa sig över utan istället har man bara positiva nyheter då urviktige anfallaren Ricky Van Wolfswinkel gjorde ett inhopp för laget senast mot Sunderland och spelade sista kvarten. Det är inte säkert att han kan starta den här matchen utan det mest troliga är att han inleder matchen på bänken men hur som helst så är det positiva nyheter för laget. Gary Hooper som jag tror kommer göra minst 1 mål idag är riktigt vass för dagen och nu när anfallskollegan Ricky Van Wolfswinkel är tillbaka i spel igen gäller det att prestera. Hooper har dessutom gjort mål i Norwich 3 senaste hemmamatcher och nu ställs man mot en riktigt svag defensiv vilket gör att oddset 2.60 känns klart spelvänligt!

Norwich-v-West-Ham-Gary-Hooper-pa2_3033371
Hur många gånger får Gary Hooper jubla idag tro?

Motståndarna Fulham har haft en jobbig säsong och man ligger näst sist i tabellen för dagen. Det är givetvis en stor besvikelse för klubben som har många säsonger i PL nu och nyligen sparkade man tränaren Martin Jol och ersatte honom med Rene Meulensteen men tyvärr har det inte gett någon större effekt på laget. Man har väl spelat något bättre fotboll men 3 förluster och 1 seger imponerar föga och trots att motstånden i förlustmatcherna har varit Man City 2-4 (hemma), Everton 1-4 (borta) och Tottenham 1-2 (hemma) så är 10 insläppta mål på 3 matcher uruselt! Man har släppt in totalt 34 mål den här säsongen och det är flest insläppta mål av alla lagen! En stor bidragande orsak till att Fulham släpper in otroligt mycket mål är skador på urviktiga försvarare i Haangeland, Senderos och Briggs som alla även missar den här matchen.

Kort summering: 
Fulham har ruskiga bekymmer i sin defensiv som man verkligen inte får ordning på och trots att Norwich inte är kända för att göra mycket mål så gör man ofta mål på sin hemmaplan och formstarka Gary Hooper har gjort mål i 3 raka hemmamatcher så räkna med en sylvass anfallare med gott om självförtroende i den här matchen!