Jag har hittat ett mycket intressant spel mellan dessa båda formstarka lagen. Häng på!Norwich – Bristol City
Mitt tips: Över 2.5 mål
Odds: 1.95 @ Pinnacle
Insats: 6/10
Spelstopp: 2011-03-14  20.45

Det är två lag med mycket bra form som drabbar samman här. Norwich kommer från 6 raka utan förlust medan Bristol C kommer från 4 raka segrar. Norwich vann senast med 3-2 borta mot Leicester och värt att veta är att slutresultatet varit över 2.5 mål i 6 av lagets 10 senaste matcher. I de övriga 4 matcherna så har 3 matcher slutat med 2 mål i matchen. Man är alltså ett målrik lag och motståndarna Bristol City är inte mycket sämre dom då deras slutresultat vart över 2.5 mål i 10 av lagets 14 senaste bortamatcher och det är statistik som verkligen talar för överspelet i den här matchen!

Båda lagen har sviktande defensiver att tillgå och eftersom båda lagen visar målform så känns det här överspelet väldigt spelvärt. Norwich har släppt in 45 mål bakåt den här säsongen och det är bara 2 lag som släppt in fler mål bakåt som ligger topp 10 i tabellen. På hemmaplan har man bara hållit nollan i 3 av 18 matcher den här säsongen. Man lever dock mycket på sin offensiv som är seriens 5e bästa med 58 gjorda mål hittills. På sin hemmaplan är det bara två lag som mäktat med att nolla Norwich den här säsongen.

Bristol City visar kanonform för tillfället och man är nu uppe i 4 raka segrar där slutresultaten är: 3-1, 2-0, 4-1 och 2-1 så som ni ser så är man ett målrikt lag. Det är framförallt på bortaplan som laget gör mycket mål och lagets 4 senaste matcher på bortaplan har slutat så här: 1-4, 1-3, 2-1 och 0-4. Man har bara gått mållösa från 5 bortamatcher av 18 möjliga den här säsongen och det är starkt.

Något som dessutom talar för överspelet i den här matchen är att båda lagen saknar defensiva spelare. Norwich kommer med största sannolikhet till spel utan ordinarie backen Zak Whitbread som utgick skadad senast. Bristol City har det värre då man har stora frågetecken för försvarsspelarna Liam Fontaine och Steven Caulker. Det återstår att se om någon av dessa spelarna kan starta ikväll. 

Som ni förstår så är det två lag i god form som möts och det gör inte saken sämre att båda lagen öser in mål för tillfället. Som jag nämnde ovan så är båda lagens defensiver svajiga och därför tror jag starkt på överspelet här. När båda lagen dessutom har defensiva avbräck så är det bara att buga och bocka. Det här överspelet bör ha goda chanser att gå in ikväll!