Norrköping drabbar samman med blåvitt på Parken och jag tar ställning. Häng på!


Norrköping – IFK Göteborg

Spel: Norrköping 0 (Asian handicap)
Odds: 2.00 @ Bet365
Insats: 6/10 Units
Spelstopp: 19.00

Norrköping har fin form efter uppehållet då man har 3 segrar och 2 oavgjorda på lagets 5 matcher efter uppehållet. De oavgjorda matcherna var båda mot Djurgården på hemma -och bortaplan. Segrarna är tagna borta mot Mjällby, hemma mot Kalmar och nu senast vann man imponerande borta mot Helsingborg.  Formen är mycket god med andra ord.

IFK Göteborg har det desto värre då man har 2 förluster, 2 oavgjorda och bara 1 seger på sina 5 matcher efter uppehållet. Man har knappast imponerat och segern kom nu senast hemma mot Syrianska men den var inte på något sätt imponerande och nu möter man tuffare motstånd och då lär det bli tufft!

Norrköping trivs mycket bra på sin hemmaplan där man har 4-3-1 som resultatrad. IFK Göteborg trivs däremot inte på bortaplan där laget har 1-3-4 som resultatrad och 8-15 i målskillnad! Formen är genomusel då man senast åkte på stryk borta mot Gefle med hela 5-0! Före det åkte man på stryk borta mot det dåvarande bottenlaget Djurgården med 3-2. Nu väntar som sagt en tuffare uppgift och jag tror Norrköping ska ha goda segerchanser i den här matchen! Men jag väljer att fega lite och spelar Asian handicap så jag får tillbaka pengarna vid oavgjort.

Norrköping kommer fortsatt till spel utan trion Bobbie Friberg Da Cruz, James Frempong och Armin Tankovic som alla fortfarande är skadade.
IFK Göteborg får tillbaka Gerzic efter avstängning och man kan återigen ställa upp med en nygammal spelare i Nicklas Bärkroth som finns med i truppen. Saknas gör viktige Stefan Selakovic som är avstängd.