Nu börjar Nordicbet släppa ut en del odds på dom lägre divisionerna runt om i landet, och här gäller det att vara med om man vill fynda! Norrettan damer kanske inte ska kallas för de lägre divisionerna, eftersom det är näst högsta serien för damfotbollen. Hur som haver så har jag hittat en riktigt fin vinnare i den här serien till ett kanonodds, måste ryggas!

  • Serie: Norrettan damer
  • Vinnare: Kvarnsvedens IK
  • Odds: 5.50 @ nordicbet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 14/4 – 14:00

Kvarnsveden var med och nosade upp i toppen redan förra säsongen och hamnade till slut på en fjärdeplats i serien. Man förlorade faktiskt bara fyra matcher på hela säsongen, som kan jämföras med vinnaren AIK’s tre förluser. Ändå skiljde det hela 17 poäng mellan dessa lag när säsongen var till ända. Orsaken till detta är att Kvarnsveden hade en förbannad förmåga att kryssa i sina matcher, hela 7 kryss skrapade man fram på 22 matcher. Försvarsspelet var galant hela säsongen och man släppte bara till 26 mål på 22 matcher, å andra sidan så gjorde man bara 42 mål framåt, och det är ungefär hälften så mycket som topplagen näta.

Men nu till varför jag tror hårt på Kvarnsveden. Man har värvat ruskigt bra inför årets säsong och har plockat lokalkonkurrenten Gustafs tre absolut bästa spelare, två offensiva spelare och en riktigt bra mittfältare. Dessutom har man plockat dit tre amerikanskor som kommer spetsa till laget ytterligare. En av dessa spelade på Åland förra säsongen och vann skytteligan där, ska även nämnas att hon är döv vilket gör prestationen extra stark. Sen har vi en annan amerikanska som går in som mittback, en tjej som mäter 187cm (!) ovanför gräset, men trots längden är hon följsam och riktigt vass enligt källor.

Kvarnsvedens träningsmatcher har sett riktigt bra ut på slutet där 1-1 mot allsvenska AIK imponerar extra mycket. Man har dessutom slagit en av favoriterna i Söderettan (QBIK) med 2-1, detta trots att man ställde upp med ett riktigt vingklippt lag.

Nordicbet har satt Sunnanå som jättefavoriter här till 1.75 att ta hem serien, vilket känns aningen märkligt. Man har kryssat mot seriekonkurrenterna Assis och Umeå Södra i träningsmatcher på försäsongen, och detta är två lag som inte kommer ha nånting med en topplacering att göra i den här serien. Vidare så har andrahandsfavoriten Sundsvall tappat en del spelare och har inte alls lika vasst lag denna säsong.

Nej, detta vinner Kvarnsveden till fina 5.50 i odds!

Skynda fynda innan oddset sjunker!

/e@sy