Norrby har det tufft för dagen men lyckades vinna borta mot Oddevold senast. Var det vändningen på den negativa trenden? Jag tror mig ha svaret, häng på!


Norrby – Sleipner

Mitt tips: 1 (Draw No Bet)
Odds: 1.70 @ Unibet
Insats: 6/10
Spelstopp: 18.00

Norrby har spelat väldigt tight fotboll i år där man varken gör många mål eller släpper inte särskilt många mål, framför allt inte på hemmaplan. Man var nyligen inne i en riktig formsvacka med 4 raka förluster men det är förlåtligt då man mötte tre lag från topp 6 och den sista matchen var västderbyt mot Örgryte. Men i senaste matchen gjorde man bättre ifrån sig när man vände 1-0 underläge till en 3-1 seger borta mot Oddevold. Man spelade riktig fin fotboll och når man upp till den nivån igen så har man bra chans att vinna här.

Motståndarna Sleipner var även dom inne i en formsvacka inför förra matchen men den vann man över Örgryte med klara 5-2. Men till den här matchen har man flera avbräck och det talar verkligen för Norrby. Sleipner saknar sin stora skyttekung Sunday Eyenga och Peter Skoog som båda är avstängda här. Utöver dessa saknar man även skadade duon Jonnie Kjellberg och Tobias Häll samt Thomas Magnusson som ska på bröllop. Lägg därtill att man har stora frågetecken för flera spelare så nog har man problem inför den här matchen!

Norrbys form är på uppåtgående och kan man prestera samma fotboll som man gjorde senast när man vände mot Oddevold så ska segerchanserna i den här matchen vara mycket bra. När Sleipner dessutom har flera viktiga spelare borta här så ökar chanserna väsentligt. Jag vågar dock inte spela raka ettan då Norrbys form är väldigt ojämn och den här gången har man ingen fördel av konstgräset på Borås Arena då motståndarna också spelar på konstgräs. Dessa frågetecken gör att jag väljer draw no bet här.