I denna semifinal får vi se två otroliga skräll lag som gjort det riktigt bra, nämligen Norge och Tyskland. Vem hade trott att dessa två lag skulle stå här idag? Norge kommer från en rad grymma insatser där man slagit världslag medan Tyskland fick med sig fullpott i mellanrundan och därmed blev klara för semi. Jag har gått emot Norge för många gånger hittills och tänker inte göra det misstaget igen. Kollektivet är galant och man erhåller ungt och fräscht kött som lär klara två matcher till. Jag spikar, häng med!

  • Match: Norge – Tyskland
  • Spel: Norge rak vinst
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 18.30

Börjar vi med Tyskland så har man endast en förlust i detta EM hittills och den kom i gruppspelet mot Spanien. Efter det har man radat upp segrar och femte raka segern mot Danmark innebar avancering till semifinal, vilket är otroligt med tanke på skadeläget. Man slog alltså Danmark med Weinhold och Dissinger frånvarande samt sedan tidigare Gensheimer och Groetzki. Varför man står här idag kan man tacka Wolf i mål som varit briljant mästerskapet igenom och fortsätter han på samma spår lär det bli svårt för Norge. Men skadorna bekymrar mig och prestationerna hittills slår inte Norges kollektiv då det är för många individuella prestationer. Jag tror inte man hittar sig fram till en final och lirar på Norge!

Norge har även dem gått igenom en väldans resa. Man har slagit lag som Polen, Frankrike och Kroatien och vem skulle tro det? I den senaste matchen var man tvungen att slå Frankrike för att säkra semifinalsplatsen och som man gjorde det. Med hela fem bollar utklassade man Frankrike och som en Kroatisk tidning skrev: ”Skönt att de yngre får skicka ut de äldre, dags för förändring”. Något i den stilen (översatt). Jag har ständigt trott att man inte kommer att lyckas, men kollektivet fungerar riktigt bra och man står här idag helt välförtjänt. Man ställs mot Tyskland och visst har man visat att man kan slå ett sådant gäng. Jag tror man avancerar till final och lirar raka ettan till ett fin fint odds!

Norge har gjort enorma prestationer och man slutar inte med det heller. Senast slog man Frankrike helt rättvist och näst på tur står Tyskland. Enligt mig är man bättre än Tyskland och bara nerverna inte kommer emellan så tror jag man vinner idag. Jag lirar raka ettan på Norge till en insats på strax över medel!