EM är i fullfart och vi får se den andra omgången i grupperna när Norge ställs mot KroatienNorge startade bra mot Island för att sedan tappa under matchens gång och bli besegrade medan Kroatien just precis tvärtemot startade dåligt för att sedan komma tillbaks i andra halvlek och käka upp sitt motstånd. I andra halvlek fick vi se dessa två landslags största skillnader och för mig är det självklart vilket lag som kommer att vinna. Jag lirar till och med en handikappslina på KroatienHäng med!

  • Match: Norge – Kroatien
  • Spel: Kroatien -3,5
  • Odds: 2,05 @ bet365
  • Insats: 4/6 units
  • Spelstopp: 18.15

Börjar vi med Norge så kunde man fått med sig åtminstone ett oavgjort resultat mot Island senast, men som så ofta för lite sämre landslag så räcker man inte till under hela 60 minuter. Slutresultatet skrevs till 26-25 och jag var inte imponerad då jag hade förväntat mig mer av detta Norge mot ett riktigt svagt Island. Överlag så har man inte några speciella spelare som sticker ut och bästa spelaren kommer från elitserien i form av Björnsen och då vet man vilken nivå vi ligger på. All cred till honom men det jag vill komma fram till är att man inte har någon spets vilket kommer krävas i fortsättningen. Avslag!

Över till Kroatien som såg riktigt stabila ut i andra halvlek. Det var som om att man bara tryckte på en knapp och sedan var det tre bollars ledning till sista fem som sedan blev högre. Man har mycket att hämta i detta gäng och man fick till och med vila Duvnjak en hel del vilket är ett plus. Karacic visade i stället framfötter och jag tror på en ny kross mot Norge. Denna grupp ska man promenera sig förbi och när man nu har kommit in i matchtempot efter matchen mot Vitryssland så tror jag man avfärdar Norge med flertalet bollar. Spikat!

Så mitt lir blir ganska uppenbart. Jag tror på Kroatien mot ett sämre Norge utan spets. Kroatien -3,5 liras till en insats på strax över medel!