Match från den danska ligan och jag tycker mig ha hittat ett godkänt odds på ett av lagen.

  • Match: Nordsjaelland – Midtjylland
  • Tips: Nordsjaelland 0 (Asian Hcp)
  • Odds: 2,00 @ Pinnacle
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 27/10 18.00

Analys:

Matchen är från den danska cupen och båda lagen har inlett väldigt starkt i ligan.

Nordsjaelland har överraskat mest av de två lagen och ligger på en 2:a plats i ligan för tillfället. Senast slog laget Köpenhamn på bortaplan med 3-1 vilket är väldigt imponerande och laget verkar vara i fin form för tillfället. Formen på de fem senaste matcherna är 4-0-1 och spelet har sett väldigt stabilt ut med bara 2 insläppta mål på dessa matcher. Dessutom är laget bäst på hemmaplan i ligan och har inte förlorat en enda hemmamatch hittills. Formen och hemmaplan bör kunna avgöra till deras fördel här och till det fina oddset vi får så spelas det direkt. Svenske Rawez Lawan spelar i klubben och blir en spelare som motståndarna får hålla koll på.

Midtjylland har även dom inlett säsongen bra men laget återfinns ofta i toppen av tabellen så det är inte en lika stor överraskning. Formen är bra med 3-1-1 på de fem senaste men på bortaplan i ligan har laget bara en vinst på de 5 senaste matcherna. Det är väldigt tydligt att laget inte är i närheten lika bra på bortaplan som hemma. Senast Midtjylland förlorade i cupen var mot just dagens motståndare och även då var det på bortaplan. Då var matchen jämn men nu tycker jag att Nordsjaelland är starkare och formen och självförtroendet är på topp.

Jag tror mycket på hemmalaget här som har både form, hemmaplan och ett dessutom ett fint odds på sig. Det får mig att spela direkt, insatsen tillbaks vid oavgjort.

Lycka till!

//Josef