Såg Matosevic mot Isner igår och var som vanligt inte imponerad utav Matosevic utan tycker att Isner gjorde en helt bedrövlig match, sex dubbelfel och serven som var ohållbar. När han är på det humöret vilket han har varit ett tag nu så blir det så här och då vinner även Matosevic med 2-0. Nu möter han Nishioka som har gjort det riktigt bra hittills och även förra året när han tog Challenger touren med storm.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Delray Beach
  • Match: Nishioka – Matosevic
  • Spel: Över 20.5
  • Odds: 1.72 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 00:00

Nishioka är fortfarande väldigt ung och väldigt lovande, är verkligen imponerad över hans spel och att han har lyckats få med sig såpass bra resultat. Han har utvecklat sitt spel enormt och har bevisat att han kan leverera utan för asien. Kollar vi tillbaka på förra året så tog han set på Groth och fixade 13 gem i den matchen, tog set mot den rutinerade Ante Pavic. Fullkomligt mosade både Marsel Ilhan, Kokkinakis och Kudryavtsev. Det ska även nämnas att Kudryavtsev pressade Matosevic till fem set i Australian Open detta året.

Det finns en del att gå på här trots att han är så ung. I år så har han levererat riktigt bra och tog sig till semifinal i Hon Kong och är nu i andra rundan i Delray. Han vann enkelt mot Sijsling efter 7-5, 6-1 och jag vågar tro att om han spelar som han har gjort så kommer han kunna pressa Matosevic rätt bra, i alla fall för att fixa minst 21 gem.

Matosevic har jag svårt att bli imponerad över, han har en vek serve och inget direkt vapen. Han får ibland för sig och slå otroliga vinnare men det är sällan. Han har svårt att leverera när han är favorit, det har vi sett väldigt många gånger och det går hand i hand med han har svårt att ha pressen på sig och även när motståndaren får anpassa sitt spel så är det lätt att hitta luckor och han kan inte förlita sig på misstagen lika mycket. Jag tror att han kommer ha en del problem med att föra spelet och hitta de lägena han gjorde mot en oduglig Isner.

Över 20.5 till 1.72 är bra och kan inte låta den vara orörd.

@haegge1