En dålig dag igår, dock har vi haft ett bra US Open hittills och vi slutar inte för en dålig dag! Här har jag hittat ett väldigt bra spel.

  • Matchen : Nishikori – Mayer
  • Liga : US Open
  • Speltips : Mayer +6.0 games i matchen
  • Odds : 1.76 @ Pinnacle Sports
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 17.00

Kei Nishikori ifrån Japan kommer in till den här turneringen med dålig form, det beror dock på att han har haft en skada på en tå så att han inte har kunnat röra sig bra utan att ha stor smärta. Visst har han vunnit båda sina öppningsmatcher i raka set men då har han mött spelare som Odesnik och sedan en skadad Andujar som gav upp efter två set. Kei är som dom flesta japanerna väldigt spelskickliga, han har en helt okej första serve men det är grundspelet han ”lever” på, både hans backhand och hans forehand är effektiva dock har det varit väldigt mycket misstag från hans sida och blivit allt för jämna serve game för Kei och det tyder inte på form.

Leonardo Mayer ifrån Argentina har imponerat stort på mig här i år och inte minst i US Open då han har fullständigt krossat sitt motstånd. Han har vunnit båda sina matcher väldigt enkelt, Montanes gav upp efter ett och ett halvt set då han bara hade hunnit med att plocka 2 game till dess och sedan körde han över Ebden i tre raka set. Mayer har en bra första serve vilket gör att han även kan prestera på hardcourt och inte bara på gruset, sedan spelar han även aggressivt och offensivt med sina grundslag och dom har stämt riktigt bra här i veckan.

Jag kan inte se framför mig att Mayer blir överkörd utan jag tror att han har en chans att vinna denna matchen.

Lycka till!

Följ mig på Twitter @Liddess för att jobba in spelen!