Fjärde omgången av Franska Öppna och här ställs Nishikori emot den enda hemmaspelaren kvar i turneringen, Gasquet.

  • Matchen : Nishikori – Gasquet
  • Liga : ATP Franska Öppna
  • Speltips : Över 3.5 set i matchen
  • Odds : 1.57 @ Unibet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 14.30

 

Kei Nishikori ifrån Japan är en spelare som besitter en otroligt hög nivå, han kan slå i princip alla på touren när spelet sitter men just nu så är inte formen helt där för att kunna hota dom högst upp. Kei startade turneringen med några enkla segrar emot Bolleli och Kuznetsov men sedan åkte han på en fem setare emot Verdasco där han ledde med 2-0 i set, men Kei är inte nog stabil för tillfället för att vinna med 3-0 i set mot spelare i bra form. Kei har helt otroliga grundslag och riktigt bra returer vilket kommer göra detta till en hög intressant match.

Richard Gasquet ifrån Frankrike kommer in i fjärde omgången med hela publiken och med en riktigt bra form för tillfället. Gasquet har krossat Bellucci, Fratangelo och Kyrgios (Han var tydligen skadad och gick på smärtstillande). Richard visar att hans grundslag sitter där dom ska samtidigt som han har servat väldigt bra hittills. Gasquet har haft det lätt för Nishikori tidigare men då var samtidigt inte Nishikori lika stark, 7-2 i H2H i fördel till Gasquet.

Jag anser att Gasquet är alldeles för stabil för att förlora i tre raka set samtidigt som Nishikori inte är nog stabil för att kunna vinna i tre raka, jag ser framför mig en 3-1 eller en fem setare till något av hållen, riktigt bra spel detta.

Lycka till!

/Lidde