Finaldags i Acapulco och här har vi Nishikori som är för överskattad, visst har han gjort det bra och det ska han ha men det har varit ett tacksam lottning. Ferrer har spelat väldigt bra och de två senaste matcherna har han hållt en riktigt hög nivå. Jag tror Ferrer hänger på bra här!

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Acapulco
  • Match: Nishikori – Ferrer
  • Spel: Ferrer+4.0
  • Odds: 1.65 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 04:00

David är alltså född 82 och är i hans tredje final i år, vilket såklart är anmärkningsvärt och det visar bara att han blir bättre och bättre, imponerande!
Jag blev förvånad över hur Ferrer spelade mot Tomic, trodde han skulle vara mer sårbar men vann enkelt efter 6-1 i tredje set. Imorse spelade han mot Harrison och vilken match det var! Från att ha förlorat första med 6-4 så spelar han så extremt bra i de andra två så han vinner med 6-0 6-0. Han hade bra defensiven inatt och räddade 80% av breakbollarna emot sig, helt klart bra! Sedan så har bollkontrollen varit bättre än innan och jag tror Ferrer är tillbaka från de sämre matcherna i början av denna veckan nu när han har fått spela in sig lite mer.

Han har mött Kei tio gånger innan och har täckt linan på +4 i sex utav de, jag tycker att det är en för bra lina och förväntar mig att det blir en sjunde gång!

Kei har som sagt inte har några problem med att avfärda sina motståndare relativt snabbt, han hade lite problem mot Kevin vilket jag inte ser som någon styrka. Han tappade ett set och Kevin har inte varit i form alls men har lyckats trockla sig igenom matcherna. Kei hade problem med att ta tillvara på lägena och kunde inte riktigt spela till sig bra lägen utan gick lite och väntade på misstagen från Kevin kändes det som men han är i bra form som sin motståndare. Han kommer få större bekymmer med att hitta lägen att bryta Ferrer och vi får +4.0 till 1.65 vilket är för högt i min bok.

@haegge1