Sex raka rekar och vi blickar framåt! Final i inomhus turneringen i Kuala Lumpur och Benneteau med final spökena ställs emot en Nishikori som kommer ifrån en US Open finalist förlust.

  • Matchen : Nishikori – Benneteau
  • Liga : ATP Kuala Lumpur
  • Speltips : Benneteau +1.5 sets i matchen
  • Odds : 2.07 @ Pinnacle Sports 
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 10.30

 

Kei Nishikori ifrån Japan är en spelare jag gillar otroligt mycket, han har ett riktigt bra offensivt spel men även en riktigt bra defensiv. Dock har han en spärr i sin skalle som kommer när han är långt i en turnering, han är väldigt skadebenägen och har ofta problem i långa turneringar. Om vi kollar på hans semifinal emot Nieminen så vart han breakad 3 gånger och tappade ett set emot Nieminen vilket inte är starkt. Jarkko är visserligen en duglig inomhus spelare men inte ens nära Kei’s nivå.

Julien Benneteau ifrån Frankrike kom till final här förra året och året dessförinnan, dock har Benneteau i sina 9 ATP finaler aldrig vunnit en, lär nog inte bli så här heller. Däremot så tror jag att han fortsätter att spela bra i finaler tills det ska avgöras, han har tagit set i båda sina finaler här och har spelat väldigt bra tennis här i veckan. Han har gjort en halv dålig match i turneringen och det var emot Cuevas, förutom den matchen har han inte blivit breakad något i turneringen och då har han mött Krajinovic och den otroligt duktige inomhus spelaren Gulbis.

Jag tror på en jämn fight här, Kei kommer att vinna men jag tycker att Pinnacles odds här är otroligt skevt.

Lycka till!

@Liddess