Viktiga poäng står på spel när säsongen närmar sig sitt slut. Valet är enkelt i denna match och oddset är spelvärt. Häng med.

Nîmes – Ajaccio
Mitt tips: Ajaccio -1.5
Insats: 5/10
Odds: 2.05 Pinnacle
Spelstopp: 2011-05-27 20:30

Nîmes är avhängda i botten och nederlaget är ett faktum då man ligger näst sist. Dagsformen är svag och laget har haft det tufft denna säsong. 1-1-3 på dom fem senaste.

Ajaccio ligger på en tredje plats på 61 poäng och jagar närmast Dijon som har en poäng mer på andra platsen, närmast bakom har man Le Mans som ligger två poäng efter på fjärde platsen och som möter ett ganska enkelt motstånd i denna omgång. Ajaccio är med andra ord i behov av tre poäng i denna match. 3-1-1 på dom fem senaste och dagsformen är god.

Nîmes bör inte ha så mycket att säga till om i denna match, Ajaccio vet vad man behöver göra och har dagsformen till det. Det enda som oroar är att Ajaccio gått dåligt borta denna säsong men det bör fungera fullt ut på dagens motstånd. Med tanke på hur förutsättningarna ser ut i denna match tror jag att Ajaccio kommer att köra över Nîmes idag, Nîmes som går och väntar på det oundvikliga ska vara chanslösa i denna match. Ajaccio ska bara ta detta med minst två mål och jag lirar handikapp idag.

Lycka till.