Kvalitet mot kvantitet i Challengern i Storbritanien, detta måste testas spelas.

  • Speltips – Kamke att vinna med 2-0 i set
  • Odds – 1.80 @ bet365
  • Units – 5/10
  • Spelstopp – 15.30

Jag har rekat Kamke förut och jag fortsätter då han brukar ge mig bra med pengar på ATP touren, men nu har han gått ner en nivå då det bara är en Masters turnering och han vill tjäna pengar och poäng så då gick han till Challenger touren. Kamke är en ettrig tysk med avigt spel, blandar tempo med lösa och hårda slag och gör ganska många vinnare per match och tvingar sina motståndare till många misstag. Kamke har utvecklats till en stabil kille på ATP touren och han sa tidigare i en intervju att han är i sitt livs form och då blir det här spelet bara bättre!

Niland är en irländare som jag har sett en match av, han är riktigt riktigt dålig. Han hade en ”okej” serve för challenger nivå men resten var uruselt, grundslagen hade han ingen stabilitet i och dom kunde gå hur som helst. Nu när han möter Kamke kommer han få svårt att styra matchen och bara ligga på defensiven, tror att vi kommer få sen en Kamke om han är motiverad, gå ut och krossa irländaren.

Varför jag inte spelar mer units på den här matchen är att man aldrig vet vad ATP spelarna kommer ut med för motivation till dom här turneringarna men Kamke vill klättra på rankningen och tjäna lite extra pengar.

1-0 till Kamke i H2H och den matchen slutade i förkrossande 6-0,6-3 och nu är Kamke bättre än vad han var förra året.

Lycka till!

/Lidde