Jag har hittat ett väldigt intressant spel i USA och Delray Beach. Finlands stolthet Jarkko Nieminen som har haft ett otroligt bra år möter Marin Cilic från Kroatien. Nieminen som har vunnit en titel i år och det är inte ofta det händer då han har haft en ”förbannelse” att alltid förlora i finalerna. Cilic gör sin första match på 4 månader efter en skada och att han ska komma ut och få ett såhär tufft motstånd i första matchen känns väldigt tufft. Jag har hittat en klar matchvinnare!

  • Speltips – Nieminen att vinna matchen
  • Liga – ATP Delray Beach
  • Odds – 1.70 @ Unibet
  • Units – 7/10
  • Spelstopp – 19.00

 

Jarkko Nieminen från Finland är påväg att göra ett riktigt bra utomhus år. Han har hela 9-2 på sitt record för året och där har han vunnit mot spelare som Stepanek, Istomin och Benneteau och det är inga dussin lirare. Nieminen har även vunnit en titel i år i Sydney som har identiskt spelunderlag som banan i Delray Beach. Han har bra grundslag med bra vinklar som får sin motståndare i rörelse och det kommer passa bra i denna matchen då Cilic är en ganska stor spelare som försöker stå på bas linjen och slå ut sin motståndare och är rätt så orörlig. Han har även rätt så bra returer men en ganska svag serve så det kan bli ganska mycket breaks i hans matcher men Cilic har inte spelat på 4 månader så det behöver vi inte räkna med.

Marin Cilic från Kroatien gör comeback från sin skada. Han har varit borta i fyra månader och det sätter sig såklart på kroppen och i psyket. Det är alltid svårt att göra första matchen för säsongen men att göra den 3 månader senare än alla andra är ännu svårare. Han kommer ha stora problem med bolltempot jämfört med träning. Jag tror att han kommer göra rätt så många misstag i denna matchen och jag tror inte heller hans returspel kommer stämma allt för bra.

Jag tror att Nieminen kommer att spela smart och spela mycket sida till sida i denna matchen och göra han sliten. Cilic kommer inte orka hålla en hög niva hela matchen.

Lycka till!

/Lidde