Har ni hängt med på twitter så satt Gulbis -3.5 fint och därmed 3/3 just nu och segertåget rullar vidare i Kuala Lumpur. En stark Jarkko ska inte ha några problem att ta sig vidare.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Lumpur
  • Match: Nieminen – Andujar
  • Spel: Nieminen -3.5
  • Odds: 1.75 @ Betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 12:30

Finnen tog sig vidare efter 76 64 mot Mayer, vilket var enligt planen. Jarkko hade en stabil serve hela vägen och speciellt i första där han hade 80% första serve vinster och samma värde på sina andra serve:ar, han fick fyra lägen att bryta Argentinaren men lyckades endast förvalta ett utav dessa lägen och det kom i andra set.
Mayer hade en stark en starkt första serve i första set därav var det lite knepigt för Jarkko att stänga det setet tidigare. Han är dock en stabil inomhusspelare som har plockat set mot Monfils i Frankrike tidgare i år, vilken han gick och vann sedan efter en mycket övertygande seger mot Gasquet i finalen.

Nimeminen har fördomligen hans bästa säsong hittills sedan ett tag tillbaka och nu ställs han mot Andujar som visade en hel del tveksamheter och är inte alls på samma nivå som Jarkko.

Andujar har endast 7 segrar de senaste fyra åren när det kommer till inomhus hard och det säger en del att han verkligen inte är någon inomhusspelare. Dagens match mot Przysiezny var märklig på många set och var väl aldrig några tvivel att han skulle ta det, däremot så sacka han efter i andra och polacken kunde hämta ikapp.
Det var ingen bra kvalié överlag och Przysiezny gav för många gratischanser att få sin serve bruten, vilket spanjoren utnyttjade 4 av 9 gånger.

Andujar bjöd även han på en del lägen som man inte kan göra mot en mycket starkare Jarkko. Annars har spanjoren inte gjort speciellt mycket väsen av sig då han får in lite matcher.

Ger han finnen lika många lägen att bryta hans serve så är det inte endast två serve:ar han förlorar på det som han gjorde idag utan det blir förmodligen full pott för Jarkko på den fronten och då kan det rinna iväg.

Twitter: @Haegge1